Battlestations - Midway - Windows

Battlestations - Midway - Windows

Referentie:

€ 17,99
€ 16,19 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Dit is GEEN nieuw spel. Er is reeds mee gespeeld. De CD's heeft geen sporen van gebruik.

Battlestations: Midway is een vliegspel dat draait om actie ten tijden van de Tweede wereldoorlog. Werk jezelf omhoog in de rangen van het leger en leid jouw maten naar de overwinning!

Terwijl in Europa de Tweede Wereldoorlog voornamelijk tegen de Duitsers gevochten wordt, neemt Amerika het op tegen de Japanners. In de game wordt deze oorlog nog eens dunnetjes over gedaan. Niet alleen films als Pearl Harbor en documentaires van BBC laten de gebeurtenissen zien. Ook deze game geeft een kijkje in de geschiedenis. En dit keer heb je zelf ook een rol.

In de huid van Henry Walker beklim je de militaire ladder. Als gunner in de onderste rang begin je je carrière in de hart van de Pacific vloot in 1942. In het begin voer je nog simpele opdrachten uit, maar de moeilijkheidsgraad stijgt naarmate het spel vordert. Dit levert betere voertuigen en meer macht op. Met strategische keuzes schop je het uiteindelijk tot hoge baas en geef je leiding aan de talloze marineschepen, onderzeeërs, gevechtsvliegen en de manschappen. Je volbrengt missies van Pearl Harbor tot the Battle of Midway. Het spel kent elf missies en kan met nog eens twaalf extra missies worden uitgebreid.

Maar voor je je carrière start, moet je eerst in training. Het spel vereist veel inzicht, gevoel met de game en flink wat tijd. In de tutorials wordt je klaargestoomd voor het echte werk. De tutorials zorgen er echter voor dat het spel zelfs begrijpelijk wordt voor game analfabeten, want het tempo ligt van de training ligt erg laag.
748 Items

Specificaties

EAN
5050740022409

16 andere producten in dezelfde categorie: