Alexey's Dwice - Windows

Alexey's Dwice - Windows

Referentie:

€ 24,99
€ 22,49 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Alexey's Dwice is de nieuwste puzzel-game van Alexey Pajitnov. Deze Rus bedacht eerder een populair puzzelspelletje onder de naam Tetris. Hebben we nu je aandacht?

Stop de lawines in Alexey's Dwice voordat ze de kleine huisjes onderaan de berg bereiken door ijsblokken te vernietigen. Hiervoor klik je gewoon twee blokken met dezelfde vorm aan. Een concept dat simpel van opzet is, maar toch erg verslavend werkt? Dat moet wel een game van de Tetris-bedenker zijn!

In een aparte Quest en Arcade modus geeft Alexey's Dwice je een ongelooflijk aantal uitdagingen. Reis door meer dan zestig levels in de Quest modus om onze blauwe planeet te laten ontdooien. Met elke lawine die je stopt, wordt de wereld een stukje warmer en dat is in dit geval een goed iets. (De Russen doen niet moeilijk over het broeikasprobleem.)

Alexey's Dwice geeft je de mogelijkheid om je topscores online met anderen te vergelijken. Het schijnt dat Alexey Pajitnov zelf ook op de scorelijsten te vinden is. Ben jij slimmer dan de man die Tetris heeft bedacht? Bewijs het met Alexey's Dwice!
748 Items

Specificaties

EAN
8716051021315

16 andere producten in dezelfde categorie: