Mijn Sims - Windows

Mijn Sims - Windows

Referentie:

€ 28,49
€ 25,64 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Stap binnen in een compleet nieuwe wereld met MySims. Een wereld die je zelf kunt veranderen! Verhuis naar een stadje dat moeilijke tijden doormaakt. Met een beetje creativiteit en hulp van de bewoners kun je de gemeente weer op laten bloeien. Als je stad leuker wordt, zullen er nieuwe personages komen wonen, van de Italiaanse Kok en de Bloemist tot de Kickboksleraar en de DJ.

Ontdek wat de behoeftes en de wensen van de inwoners zijn, zodat je ze van het leven in hun stad kunt laten genieten. Ontwerp uit het niets een bubbelbad of een jukebox en bouw huizen en winkels op van het dak tot aan de voordeur. Ontdek speciale versiersels en patronen terwijl je de groeiende stad verkent. Van de meubels en voorwerpen tot aan de gebouwen en de stad als geheel, al je creaties zijn uniek. In MySims maak je zelf het verschil!

KENMERKEN

- Bouw een hele stad zoals jij het wilt.: De stad is je eigen, unieke creatie, van de bloemenwinkel tot aan het lab van een gekke wetenschapper, en nog veel meer.
- De maatschappij, dat ben jij!: Jij bepaalt wie er mag wonen en wie er moet vertrekken! Met wie sluit je vriendschap? Wie ga je negeren?
- Een hele wereld om te ontdekken: Begeef je onder de inwoners en ontdek allerlei handige of verrassende voorwerpen die door de hele stad verstopt zijn.
- Creëer je eigen Sim: Het is een makkie om het uiterlijk van je Sims van top tot teen te bepalen met de Wii & DS besturing. Je speelt hippe nieuwe kleren en accessoires vrij als je vriendschap sluit met de buren.
- Ontwerp je eigen dingen: Richt de boel in met je eigen meubels en accessoires, en maak je creaties dan af met dingen die je kunt kweken, oogsten of ontdekken in de stad.
748 Items

Specificaties

EAN
5030946074341

16 andere producten in dezelfde categorie: