Heroes of Might and Magic V Gold - Windows

Heroes of Might and Magic V Gold - Windows

Referentie:

€ 29,99
€ 26,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Heroes of Might and Magic V



Heroes of Might and Magic V is een vernieuwde Might & Magic-game uit de succesvolle franchise. Demonen hebben zich in zwermen verspreid over het land. Ze vallen alles aan dat ze kunnen aanvallen en het lot van de wereld ligt in handen van legendarische helden van de verschillende facties. Je moet er achter zien te komen wat de bazen van de demonen nou precies van plan zijn. Heroes of Might and Magic V is zowel offline als online speelbaar.



In deze game vind je veertig wezens en spells terug, daarnaast krijg je dertig missies voorhanden. Als of dat nog niet genoeg is, kan je je eigen levels maken en deze dus online lekker spelen.



In tegenstelling tot alle vorige Heroes spellen is Heroes V geheel in 3D. Dit is het eerste spel uit het Might and Magic genre dat zich niet langer afspeelt in het fictieve universum bedacht door New World Computing, maar in de door Ubisoft bedachte wereld Ashan. Uiteraard vind je hier ook nieuwe steden, nieuwe spells en nieuwe wezens.



Hoewel dit spel een strategiegame is, bevat het veel aspecten van andere genres. In Heroes of Might and Magic 5 vind je onder meer elementen uit rollenspellen. Jouw karakters en soldaten ontwikkelen zich tot krachtige oorlogsmachines. Daarnaast zijn de gevechten geen enorme chaos. Iedere groep is om de beurt aan zet. Hierdoor wordt de game tactischer en lijkt het op een bordspel.

748 Items

Specificaties

EAN
3307215765869

16 andere producten in dezelfde categorie: