Sudoku Ball Detective

Sudoku Ball Detective

Referentie:

€ 17,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Ben jij een echte puzzelfanaat, dan is Sudoku Ball Detective echt een spel van jou. Sudoku Ball Detective is een puzzelspel gebaseerd op de beroemde huis-tuin-en-keuken sudoku puzzels uit de krant. Sudoku is een spel waarbij een vlak van negen keer negen vlakken per negen vlakken slechts één maal elk getal van één tot en met negen mag gebruiken. Bovendien mag je binnen het gehele speelvlak op elke horizontale en verticale lijn ook slechts één keer elk getal gebruiken. Je zult begrijpen dat Sudoku dus best een pittig spel is.

De verschillende puzzels in Sudoku Ball Detective worden aan elkaar gepraat door een verhaal. Er is vermoedelijk een moord gepleegd en als detective, die natuurlijk veel moet puzzelen, ga jij op onderzoek uit. Steeds weer zijn de Sudoku Ballen de oplossing om verder te komen in het verhaal.

Sudoku Ball Detective brengt het sudoku puzzelspel naar een hoger niveau. Deze keer wordt een sudoku gemaakt van meerdere klassieke sudoku's, en dan ook nog eens driehonderdzestig graden rond op een bal. Je kunt de bal altijd rond draaien en het is natuurlijk de bedoeling dat je de puzzel foutloos oplost. Het verhaal bevat 20 puzzels en daar worden nog eens 90 extra standaard sudoku's aan toegevoegd. Dit is echter heel erg pittig, en een uitdaging voor iedereen!
984785 Items

Specificaties

EAN
8717545402412

16 andere producten in dezelfde categorie: