Aura 2 Sacred Rings /PC

Aura 2 Sacred Rings /PC

Referentie:

€ 29,99
€ 26,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Al eeuwenlang bewaakt een clan van Bewaarders een verzameling heilige ringen. Als deze ringen in aanraking komen met enkele verborgen voorwerpen dan krijgt de drager van de ringen een gigantische kracht en wordt deze onsterfelijk. Een rivaliserende clan, geleidt door Durad, wilt die kracht gebruiken voor kwaadaardige doeleinden. De Bewaarders sturen een geprezen student eropuit om de verborgen voorwerpen te vinden en deze samen met de ringen af te leveren bij Grifit, de Oude Meester. Deze jonge student heet Umang en hij komt terecht bij een poort die leidt naar een wereld die zelfs voor de Bewaarders een mysterie blijkt.

Umang transporteert naar de Manula Vallei, waar er een hoop geheimen zullen worden ontraffelt. Hij komt erachter dat deze wereld honderden jaren geleden bewoond werd door de Bewaarders, totdat Durad en zijn clan deze van hun overnam. Dat Umang terecht is gekomen in de Manula Vallei is niet geheel toevallig, het brengt Umang namelijk een stap dichter bij Durad, die zo makkelijker zijn plan kan uitvoeren. Umang moet Durad en zijn troepen te slim af zijn en zijn missie zien te volbrengen.

The Sacred Rings is het vervolg op het avonturenspel Aura: Fate of the Ages. Het spel maakt gebruik van een muisgestuurde point-and-click interface en laat je meer dan 25 hersenkrakende puzzels en uitdagingen oplossen. Naast de Manula Vallei zul je ook de werelden Niemandsland en het Bewaardersland kunnen bezoeken. De keuzes die je tijdens het spelen maakt zorgen ervoor dat het verhaal zich op een non-lineaire manier zal ontwikkelen.
748 Items

Specificaties

EAN
3700265685024

16 andere producten in dezelfde categorie: