Aladdin & The Enchanted Lamp

Aladdin & The Enchanted Lamp

Referentie:

€ 9,67
€ 8,70 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Aladdin & The Enchanted Lamp is een zoek-en-vind-spel voor de pc. Door met de muis de interactieve omgevingen te doorzoeken, vind je objecten die je nodig hebt tijdens het oplossen van de puzzels. De game vertelt het verhaal van een jonge wees, een wees die uit zal groeien tot een cultheld!

De enige rijkdom die Aladdin kent, is de ring van zijn oom. Aladdin moet vooral stelen om te overleven en natuurlijk is het zijn wens rijk te zijn. Alleen dan kan hij de ware zijn van prinses Jasmine. Wanneer een duistere tovenaar hem besluit te helpen, krijgt Aladdin zijn kans.

In Aladdin & The Enchanted Lamp, een zoek-en-vind-spel, moet je zoeken naar voedsel. Daarnaast liggen de geheimen van de lamp klaar om ontdekt te worden. Natuurlijk speelt de beroemde geest ook weer een rol in dit magische avontuur!

Aladdin & The Enchanted Lamp is een game dat draait om het opzoeken van verborgen objecten. Door de juiste objecten te vinden, kunnen puzzels opgelost worden en zal je de magische geheimen van het paleis ontdekken!
748 Items

Specificaties

EAN
8716051048374

16 andere producten in dezelfde categorie: