Realcrimes 3-Pack

Realcrimes 3-Pack

Referentie:

€ 14,19
€ 12,77 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Real Crimes: Three Pack is een compilatie van drie puzzelavontuur waarin de misdaad bestreden moet worden. Help de detective een handje door flink te puzzelen en los de zaak op! De game bevat de volgende drie games: Real Crimes: Jack The Ripper, Real Crimes Unicorn Killer

In Real Crimes: Jack The Ripper is de beroemde seriemoordenaar in het jaar 1888 druk bezig zijn reputatie eer aan te doen. Kan jij Jack The Ripper stoppen en er voor zorgen dat London weer veilig wordt? Je speelt een beginnende agent bij Scotland Yard en moet zoveel mogelijk bewijs verzamelen om Jack The Ripper op te kunnen sporen. Gebruik de modernste technieken, voor het jaar 1888 wel te verstaan, om de beroemde seriemoordenaar in de kraag de vatten. Vind zoveel mogelijk clues in Real Crimes: Jack The Ripper!

In Diamond Real Crimes Unicorn Killer is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel! Diamond Real Crimes Unicorn Killer laat je de hele wereld rond reizen om gevaarlijke crime-scenes te bezoeken. In een verhaal dat op waargebeurde ontwikkelingen is gebaseerd beleef je een spannend kat & muis-spel met een verrassende ontknoping!

Tenslotte is er een game over de Britse detective Sherlock Holmes! Ga met de beste detective ter wereld op een spannend avontuur vol puzzelplezier in Diamond The Lost Cases of Sherlock Holmes. Onderzoek honderden slimme clues en allerlei personages om de 16 originele mysteries op te lossen. Ontdek verborgen objecten tijdens je zoektocht dwars door het oude Londen. Vergelijk misdaadlocaties en ontdek kleine verschillen in de details. Pak alle verdachten door tientallen unieke puzzels op te lossen, zoals anagrammen, cryptogrammen, legpuzzels, geheugenpuzzels en nog veel meer.
748 Items

Specificaties

EAN
8716051047247

16 andere producten in dezelfde categorie: