Farm Craft

Farm Craft

Referentie:

€ 12,99
€ 11,69 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Maak je eigen tuin in Farm Craft, een kleurrijke uitdaging boordevol boerderijplezier. Deze simulatie laat jou het simpele, maar nobele bestaan van een boer naspelen.

Ginger heeft altijd al een speciale gave gehad om voor planten en dieren te zorgen. Nu de grote onderneming AgroCorporation het land aan de rand van de stad wil gaan ontwikkelen, is het aan Ginger om met haar boereninstinct het dorp en de boerderijen te redden!

Help Ginger met het planten en oogsten van een grote hoeveelheid producten, voed en verzorg het vee en red elke familieboerderij tegen de ondergang van deze bedrijfstak. Ontwerp elke boerderij naar je eigen smaak en breid je werkzaamheden elk level uit met nieuwe gereedschappen, planten en dieren.

Het leven op de boerderij is nog nooit zo leuk geweest! Ga vandaag nog met Ginger mee op dit leuke agrarische avontuur in Farm Craft! Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren
748 Items

Specificaties

EAN
8716051034742

16 andere producten in dezelfde categorie: