Tom Clancy's, H.A.W.X.

Tom Clancy's, H.A.W.X.

Referentie:

€ 8,00
€ 7,20 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
HAWX staat voor High Altitude Warfare X. Tom Clancy's Hawx speelt zich af in het jaar 2012 waar alles om commerciële militaire bedrijven draait. Deze bedrijven nemen het met hun meest hypermoderne straaljagers tegen elkaar op. Je gelikte straaljager bevat de meest moderne snufjes, waaronder stabilisatoren, een vijandelijk raketdetectie systeem, en een display met tactische informatie.

De game heeft een singleplayer campagne, waaraan één tot drie van je vrienden op elk moment mee kunnen doen. Er zit ook een multiplayer mode met maximaal zestien spelers in de game. In deze mode worden er ervaringspunten en geld uitgedeeld om je vliegtuig te verbeteren.

Gamers die zeer bekend zijn met de Tom Clancy games zullen vele malen bekende scenario's voorbij zien komen. Zo zitten er missies in deze game die je eerder misschien vanaf de grond hebt gespeeld in Ghost Recon Advanced Warfighter, of juist op grotere schaal hebt beleefd in Tom Clancy's End War. Deze synergie tussen verschillende spellen is typerend voor de Tom Clancy reeks en dat maakt HAWX extra leuk.
748 Items

Specificaties

EAN
3307212809276

16 andere producten in dezelfde categorie: