Dark Void

Dark Void

Referentie:

€ 15,93
€ 14,34 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
'Dark Void' is een actiegame met een science-fiction thema dat zich afspeelt in een parallel universum dat "The Void" wordt genoemd. Je speelt de rol van Will; een piloot die tijdens een routinevlucht in de Bermuda driehoek neerstort. Hij wordt wakker in The Void en ontmoet al snel een groepje dat zichzelf "The Survivors" noemt. In dit parallel universum nemen de verzetsstrijders het op tegen een buitenaards ras dat de aarde bedreigt.

'Dark Void' biedt een unieke combinatie van lucht en grond gevechten. Je kunt de vijanden vanuit bijna elke plek bestoken; er is immers geen zwaartekracht in The Void. Will krijgt al snel een krachtige jetpack waarmee hij zich wat gemakkelijker door de bizarre omgeving kan verplaatsen. De vele indrukwekkende eindbazen zullen je vlieg en schietkunsten behoorlijk op de proef stellen.

Unieke actie en knallende gevechten sieren 'Dark Void'. Doe je jetpack op je rug en vlieg midden door de actie. Vergeet alleen niet om dekking te zoeken wanneer de actie iets te heftig wordt!
748 Items

Specificaties

EAN
5055060970997

16 andere producten in dezelfde categorie: