Ultimate Strategy Pack

Ultimate Strategy Pack

Referentie:

€ 149,99
€ 134,99 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
In de Ultimate Strategy Pack zitten drie strategiegames: Company of Heroes, Supreme Commander en Warhammer 40,000: Dawn of War. Van die laatste is ook de uitbreidingsset met de naam Winter Assault toegevoegd.

Company of Heroes is een real-time strategy-game en neemt je mee naar de invasie van Normandië en laat je beschikken over de manschappen van Able Company. In deze strategiegame speelt de omgeving een grote rol, zo kun je veel dingen vernietigen, maar er ook achter schuilen. Tegenstanders doen dit uiteraard ook.

In Supreme Commander voeren drie verschillende facties al duizend jaar oorlog. Alledrie zien ze geen ruimte voor compromissen: slechts één weg is de juiste. De oorlog wordt inmiddels The Infinite War (De Oneindige Oorlog) genoemd en heeft zijn sporen achtergelaten in een universum dat ooit vrede kende. Na eeuwen van strijd lijkt het erop dat het gevecht om de macht voor eens en voor altijd bepaald zou kunnen worden. Onder jouw strategische commando en leiderschap zal slechts één factie overheersen. De vraag is of het je zal lukken en jouw ras naar de overwinning kunt leiden, of dat je verantwoordelijk zult zijn voor hun uitsterven.

Het verschil tussen de omvang van verschillende units is enorm in Supreme Commander. Zo kunnen piepkleine robots platgestampt worden door gigantische units. Tegelijkertijd kunnen kleine bommenwerpers een poging doen een enorme experimentele unit neer te halen. Niet alleen verschillen de units van omvang, ook op het gebied van gevechten kun je kiezen of je je concentreert op een klein grondgevecht of dat je helemaal uitzoomt en de complete oorlog bekijkt. Vanuit dat uitgezoomde perspectief kun je meerdere strategische aanvallen plannen. Bij die aanvallen kun je gebruik maken van grond- water- en luchttroepen.

Warhammer 40,000: Dawn of War is een strategiegame die zich afspeelt in de fantasiewereld van Warhammer 40,000. Om het gigantische universum waarin de game zich afspeelt te overwinnen moet je de juiste technieken en strategieën gebruiken, maar moet je ook de nodige lef tonen. Je hebt de keuze uit vier verschillende rassen waarmee je het tegen de andere rassen kunt opnemen. In de multiplayer-modus kun je met acht spelers tegen elkaar strijden.
748 Items

Specificaties

EAN
4005209102124

16 andere producten in dezelfde categorie: