Magnetische USB-C Kabel voor MacBook Oplader - 1.2 Meter - TechNow

Magnetische USB-C Kabel voor MacBook Oplader - 1.2 Meter - TechNow

Referentie:

€ 39,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Ga voor gemak en veiligheid met de magnetische USB-C kabel van TechNow.

Sterk magnetisch

De magnetische USB-C kabel is de kabel met het nieuwe innovatieve ontwerp. Door de komst van de USB-C poorten in de nieuwe MacBooks is de MagSafe van Apple verdwenen, en hiermee ook het magnetische kenmerk van de MagSafe. De MagSafe lader zorgde ervoor dat bij het struikelen over de oplaadkabel van je MacBook, je MacBook niet op de grond viel. Met de magnetische USB-C kabel van TechNow behoud je het magnetische voordeel van de MagSafe en het snelle opladen van de USB-C kabel. De sterke magnetische kracht zorgt voor eenvoudige bevestiging van de kabel en is erg praktisch in het dagelijks gebruik.

Snel opladen

De magnetische kabel van TechNow is 4,3 Ampere - 87 Watt - 20 Volt. Hiermee kunt u al uw USB-C apparaten veilig op maximale snelheid opladen. Hieronder vallen dus alle tablets, MacBooks, laptops en smartphones die beschikken over een USB-C ingang. Ook kan de kabel gebruikt worden voor het overzetten van data.

Brede compatibiliteit

De magnetische USB C-kabel is geschikt voor alle apparten met een USB-C ingang, zoals de MacBook Pro 2017 en 2018 / Air 2018, Dell Laptop, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy S8 / S9 / S10, Huawei Mate 10. DIt zijn slechts enkele voorbeelden, maar alle apparaten met een USB-C ingang zijn te gebruiken in combinatie met deze kabel.

Duurzaam

Deze magnetische kabel van TechNow is een versterkte kabel. Dit zorgt ervoor dat de kabel flexibel blijft, maar wel met een lange levensduur.

1,20 Meter Lang

De lengte van de kabel is precies goed, namelijk 1,20 meter. Hiermee is de kabel vrijwel altijd lang genoeg, maar zit tegelijkertijd ook niet in de weg. Ondanks de vriendelijke prijs van deze lader werkt de kabel op alle besturingssystemen.

TechNow
999 Items

Specificaties

EAN
8720094038407

16 andere producten in dezelfde categorie: