Olympus PEN F + 17 mm - Zilver

Olympus PEN F + 17 mm - Zilver

Referentie:

€ 1.199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Olympus PEN F is een systeemcamera die zeer geschikt is voor architectuur en landschapsfotografie. De camera heeft een unieke design die gebaseerd is op de eerste PEN camera uit 1959. De vele opties op de camera zorgen er voor dat je alle kanten op kan. Met een van de knoppen op de camera heb je direct toegang tot vier creatieve functies. Met de Wi-Fi functie is het mogelijk om gelijk je beelden te delen.

Opname stijl
Niet veel camera’s in deze categorie bieden de gebruiker een klassieke opnamestijl, geweldige opties voor straatfotografie en een ongekende precisie die het gevolg is van de hoogwaardige, ingebouwde elektronische zoeker. De PEN-F heeft een zoeker met focushulp, een groot OLED-display met hoge resolutie en geeft een real-time preview van de gekozen instellingen die met de creatieve functies en knoppen zijn geselecteerd.

Nieuwe Creative Dial
De grote metalen knop aan de bovenzijde van de PEN-F geeft u direct toegang tot vier creatieve functies, waarvan er een aantal nieuw zijn in deze categorie. Behalve van 14 creatieve filters kunt u gebruikmaken van de Colour Profile Control, Monochrome Profile Control en Colour Creator. Met Monochrome Profile Control kunt u de gradatiecurve, filmkorrel en schaduwwerking aanpassen. Met het hendeltje achter de knop gaat u direct naar uw favoriete opties, zonder dat u een computer nodig hebt. Eén kleine beweging van uw duim volstaat.

Snelste respons ter wereld*
De PEN-F kent de kortste ontspanvertraging in zijn categorie. Hiermee wordt de tijd bedoeld waarbij het gaat om de tijd tussen het indrukken van de ontspanner en het maken van de daadwerkelijke opname. Ook de autofocus werkt ongekend snel dankzij de Eye Detect AF-functie en het touchscreen waarop je direct een scherpstelpunt kunt aanwijzen.

Beeldkwaliteit
Alle innovaties en het fraaie design zouden van weinig waarde zijn als de PEN-F niet ook buitengewoon compact zou zijn en een uitstekende beeldkwaliteit zou bieden. Maar ook op die punten scoort de nieuwe Olympus uitstekend. Met de nieuwste sensor- en beeldverwerkings-technologieën biedt deze camera absoluut waar voor zijn geld.
Olympus
4527 Items

Specificaties

EAN
4545350049775

16 andere producten in dezelfde categorie: