ViewSonic 75 20 Points Multi Touch IFP7530

ViewSonic 75 20 Points Multi Touch IFP7530

Referentie:

€ 1.999,00
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De ViewBoard® IFP50-2EP-serie maakt gebruik van Ultra Fine Touch-technologie, wat zorgt voor nauwkeuriger schrijven en snellere verwerkingstijden dan traditionele IR-touch displays. Bijvoorbeeld, door gelijktijdig te schrijven met onze dunne 3mm pennen kunnen groepen studenten of teams van personeel samenwerken op het display. Met hun smalle randen sluiten de schermen naadloos aan op hun omgeving. Onze geïntegreerde, gratis software en platform myViewBoard™ is speciaal ontwikkeld voor interactieve beeldschermen en is compatibel met onder andere Windows, Android en IOS apparaten. ViewBoard® Cast maakt het ook mogelijk om tot vier verschillende bronnen weer te geven op een gesplitst scherm, waardoor het ideaal is voor gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder Windows, Android en IOS-apparaten.

UFT-technologie:

Ultra-FineTouch-technologie maakt het mogelijk om uiterst nauwkeurig en direct digitaal te schrijven en te tekenen. Dit maakt een vlotte en probleemloze samenwerking op school en op kantoor mogelijk.

Dual-Pen

Automatische herkenning van de pendiameter (8 mm en 3 mm) en gelijktijdig schrijven met verschillende kleuren en pendiktes.

Mobiliteit per Android

De geïntegreerde software en het platform myViewBoard™ maakt een productieve samenwerking mogelijk - ongeacht waar de teamleden zich momenteel bevinden.gedeeld beeldscherm:Deel inhoud op maximaal 4x het gesplitste scherm met geïntegreerde ViewBoard® Cast-softwareSmartport:

USB-poorten op het voorpaneel volgen de actieve ingangsbron

Snel Internet:

Gigabit LAN voor een snellere en krachtigere internetverbindingExtra informatie:
Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
Viewsonic
155 Items

Specificaties

EAN
0766907002737

16 andere producten in dezelfde categorie: