Philips 50PUS6262 - 4K TV

Philips 50PUS6262 - 4K TV

Referentie:

€ 699,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Geniet van functionele elegantie en slimme connectiviteit. De Philips 6200-serie biedt 4K Ultra HD-beeldkwaliteit voor geweldige details en de geïntegreerde Smart TV is eenvoudig te gebruiken. Deze TV is een uitstekende keuze voor een ontspannen entertainmentervaring.

Ultraslanke 4K Smart LED-TV

met tweezijdig Ambilight

- 126 cm (50'')
- 4K Ultra HD-LED TV
- Quad Core
- DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2

Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan beide kanten van de TV een extra brede gloed op de muur uit te stralen. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in, voor een buitengewone kijkervaring.

4K Ultra HD is ongeëvenaard

Een Ultra HD-TV heeft vier keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan 8 miljoen pixels en onze unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie profiteert u van de best mogelijke beeldkwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit van uw oorspronkelijke content, hoe beter de beeldkwaliteit en de resolutie is. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.

Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

Ontdek een slimmere ervaring die veel verder gaat dan traditionele TV. Huur en stream films, video's of games van online videotheken. Bekijk gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van het groeiende aantal online apps met Smart TV.

Open standaard geeft een gevoel van lichtheid

Een televisie met moderne, verfijnde lijnen verdient een buitengewone standaard. Daarom maakten de ontwerpers bij Philips-TV deze unieke open standaard, die perfect in uw interieur past.

Ontdek Ultra HD-beeldkwaliteit met Pixel Plus Ultra HD

Ervaar 4K Ultra HD-scherpte met de Philips Pixel Plus Ultra HD-engine. Deze optimaliseert de beeldkwaliteit voor vloeiende beelden met ongelooflijk veel details en diepte. Geniet keer op keer van scherpere 4K-beelden met helderder wit en dieper zwart.

Ervaar beter contrast, betere kleurprestaties en scherpte met HDR Plus

High Dynamic Range Plus is een nieuwe videostandaard. Home entertainment wordt opnieuw gedefinieerd door de vooruitgang op het gebied van contrast en kleur. Streel uw zintuigen met rijke, levendige scènes, zoals de regisseur het bedoelde. Het eindresultaat? Helderdere beelden, beter contrast en nog betere kleuren, waardoor u meer details ziet dan ooit.

Philips App Gallery brengt entertainment naar u toe

Philips App Gallery heeft een grote collectie online apps die u kunt gebruiken zodra uw Smart TV is verbonden met internet. Zo eenvoudig is het! Zet uw TV aan, maak verbinding met internet om een hele nieuwe wereld van online entertainment te ontdekken.

Voor een betere Netflix-ervaring

Netflix verandert uw entertainmentervaring op veel manieren en bevordert innovaties op apparaten waarop u televisieprogramma's en films kijkt. Wanneer u op een Smart TV het Netflix Recommended TV-logo ziet, weet u dat deze een streng beoordelingsproces heeft doorlopen en functies heeft die abonnees het belangrijkst vinden.

Krachtige geluidstechnologie met helder geluid

Een windvlaag, een blaadje dat op de grond valt, het geluid van autobanden op een bochtige weg. Het zijn deze kleine details die het beeld tot leven brengen. Philips-geluidstechnologie brengt deze details samen met een ongeëvenaard helder geluid. Hoor alles zoals de regisseur het heeft bedoeld met geluid van studiokwaliteit dat de oorspronkelijke audiocontent ondersteunt en geluid versterkt wanneer dit nodig is. Diepe bas, heldere dialogen en geweldige zuiverheid zijn nog maar het begin.

Extra informatie:
Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
Philips
143 Items

Specificaties

EAN
8718863011652

16 andere producten in dezelfde categorie: