Toshiba 49V5863DG - 4K TV

Toshiba 49V5863DG - 4K TV

Referentie:

€ 429,00
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Met de Toshiba 49V5863 geniet je van een haarscherpe beeldkwaliteit. Deze tv geeft 4K beelden van bijvoorbeeld UHD Blu-rays of Netflix moeiteloos weer. Je mist hierdoor geen detail van je favoriete films of series. Om naar beelden van online videodiensten te kijken, gebruik je de handige smart functies. Via een overzichtelijk hoofdmenu schakel je snel tussen live tv, online video's en websites. Het toestel is uitgerust met 3 HDMI ingangen, waarop je 3 apparaten tegelijkertijd aansluit. Denk aan een Blu-ray speler, digitale decoder en spelcomputer. Op deze manier kruip je niet steeds achter de tv om de kabels te verwisselen.

Pluspunten


Zelfs de kleinste details van het beeld zijn duidelijk zichtbaar door de UHD resolutie.
Met smart tv heb je toegang tot apps, games en online entertainment.
Via wifi verbind je de televisie draadloos met internet.

Let hier op


Het merk specifieke smart platform biedt minder functionaliteiten en instellingen dan andere platforms.

Ultra HD


Bekijk de actie op het scherm met een Toshiba 4K UHD-tv. De 4K UHD-TV's bieden een opwindende, levensechte beeldkwaliteit en vier keer zoveel details dan Full HD-modellen.

Dolby Vision HDR


Dompel jezelf onder in de actie op het scherm met een van onze Toshiba Dolby Vision-compatibele tv's. Het favoriete HDR-videoformaat van filmmakers over de hele wereld, Dolby Vision gebruikt dynamische metadata om het juiste helderheidsniveau voor elk tv-frame te lezen en te berekenen.

Geluid door Onkyo


In samenwerking met Onkyo, een wereldwijde kracht in audio, brengt Toshiba TV tot leven met een verbeterde geluidskwaliteit. Met ingebouwde Onkyo-luidsprekers en luidsprekerboxen zorgen de tv's voor helderdere audio voor zowel dialoog op het scherm als muziek. Gestemd door Onkyo-ingenieurs zijn de luidsprekers ontworpen om een levensecht, nauwkeurig geluid te garanderen dat even goed te horen is vanaf elke stoel in de kamer.

HDR10 & HLG (Hybrid Log Gamma)


Wij bieden u meer manieren om toegang te krijgen tot HDR-inhoud en ondersteunen niet alleen het standaard HDR-videoformaat, HDR10, maar ook Hybrid Log Gamma of "HLG". Deze compatibiliteit met HLG is toekomstbestendig voor onze modellen, zodat u op een dag HDR kunt bekijken via de etheruitzendingen.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
Toshiba
136 Items

Specificaties

EAN
5055862316924

16 andere producten in dezelfde categorie: