Aeg TV4500ZM inbouw TV compacte hoogte TV 4500 TV4500 TV 4500 ZM

Aeg TV4500ZM inbouw TV compacte hoogte TV 4500 TV4500 TV 4500 ZM

Referentie:

€ 595,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Compact LCD televisie met geïntegreerde DVD speler

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, zelfs tijdens het koken
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, zelfs tijdens het kokenAltijd op de hoogte van het laatste nieuws, zelfs tijdens het koken
Met deze stijlvolle, roestvrijstalen HD TV ingebouwd in uw keuken hoeft u nooit meer het journaal of uw favoriete programma te missen, zelfs niet als u aan het koken bent of van een maaltijd geniet.

Compacte TV voor in uw keuken die overal perfect bij past
Compacte TV voor in uw keuken die overal perfect bij pastCompacte TV voor in uw keuken die overal perfect bij past
Deze compacte LCD TV past perfect bij uw andere inbouwapparaten, wat u helpt om de stijl van uw keuken perfect op één lijn te brengen.

Inbouw keuken TV in lijn met de compact range
Vlekvrij roestvrij staal
Beeldformaat 16:10
Inclusief afstandsbediening

Een perfect beeld vanuit de hele keuken
Het scherm kan 170° worden gedraaid dus u heeft overal in de keuken perfect beeld. .

Aansluitingen: DVB-T vor digitale en analoge aansluiting, PC, S-Video, scart, antenne
Afmetingen HxBxD (mm):356 x 516 x 24
Inbouwmaten HxBxD (mm): 455 x 594 x 20
Inbouwmaten HxBxD (mm):455x594x20

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
AEG
130 Items

Specificaties

EAN
7332543298907

16 andere producten in dezelfde categorie: