Cabaia Laptoprugzak Medium size - blauw

Cabaia Laptoprugzak Medium size - blauw

Referentie:

€ 79,00
€ 71,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze Cabaia tas is de perfecte combinatie van een sportief design en een praktische tas. Je kunt deze tas uit de Medium size collectie in de kleur blauw perfect meenemen naar je werk of school maar hij is ook ideaal om mee te nemen op reis.

Buitenzijde tas
De zwarte Cabaia tas is voornamelijk gemaakt van nylon, maar onderaan zit een leuk (nep) leren detail. De rugtas heeft twee gewatteerde schouderbanden die je gemakkelijk te verstellen zijn. Maar je kunt de tas natuurlijk ook dragen met de hengels bovenaan. Aan de voorzijde van de tas vindt je een ritsvak. Maar dit is niet zomaar een ritsvak, dit gehele compartiment kun je namelijk vervangen door een ander compartiment. Binnenin de tas wacht een fleurige verassing voor je! Aan de achterzijde vind je nog een ritsvak en een grote band. Met deze band kun je jouw rugtas gemakkelijk aan je trolley haken.

Binnenzijde tas
De rugzak is gemakkelijk te openen door middel van een ritsvak. Het ideale van dit ritsvak is dat het eigenlijk een beugelopening is. Dit houdt in dat je tas fijn open blijft als je hem opent. Binnen in de tas vindt je een perfect gewatteerd laptopvak, een ruim steekvak en twee kleinere steekvakken voor bijvoorbeeld je telefoon en portemonnee. Ook aan je sleutels heeft Cabaia gedacht, je hangt ze makkelijk op aan de sleutelhangen. Hoe perfect is deze rugzak!

HANDIG OM TE WETEN
- Ritssluiting
- Zwarte hardware
- 13” laptopvak
- 2 ritsvakken
- 3 steekvakken
- Verwisselbaar voorvak
- Sleutelhanger
Cabaïa
999 Items

Specificaties

EAN
3760285513080

16 andere producten in dezelfde categorie: