BAGOA N.v.t. Dames Handtas Groen

BAGOA N.v.t. Dames Handtas Groen

Referentie:

€ 88,00
€ 79,20 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Mela is een mooie handtas. Gemaakt van canvas en leer met een beeswax look. Dit geeft haar een stoer én stijlvol uiterlijk.
Met Mela kun je alle kanten op. Deze leren dames tas gebruik je in je vrije tijd om te show te stelen of doe dat op je werk Als leren werktas.
Ze is lekker groot, je laptop tot 15” past er gemakkelijk in. Daarnaast is er plek voor je lunch en aantekeningen. En dan is er nog steeds genoeg plek over voor alles wat jij mee wilt nemen. Aan de bovenkant heeft Mela een koperkleurige rits. Aan de binnenkant zit een extra vak met rits, zodat je je waardevolle spullen goed op kunt bergen. Ook heeft ze aan de buitenkant een rits zodat je lekker snel je sleutels kan pakken. Mela is gemaakt van sterk canvas en ecoleer met een beeswax look. De hengels zijn van donkerbruin leer. Met Mela zit jij stijlvol bij elke meeting én houdt niets je tegen om daarna gelijk door te gaan naar je avondafspraak. Go get this bag!

-ritssluiting
-hengsel; 25 cm
-binnenzijde: 1 groot vak en 1 extra vak met rits
-13” en 15” laptops en A4 documenten passen er in
-Bruin beeswax look leer gecombineerd met canvas

Wij zijn het eerste tassenlabel dat niet duur, maar wel duurzaam is. We gebruiken alleen natuurlijk gelooid leer. Onze tassen zijn gemaakt onder eerlijke omstandigheden in India. Hiermee helpen we de makers in India om een goed bestaan op te bouwen.

We werken zonder tussenhandelaren. Dat zorgt ervoor dat jij een mooie, eerlijke gemaakte, kwaliteitstas kunt kopen zonder dat je gelijk honderden euro’s kwijt bent. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.
BAGOA
999 Items

Specificaties

EAN
8719689345372

16 andere producten in dezelfde categorie: