Macpac Slim Backpack - Tussock

Macpac Slim Backpack - Tussock

Referentie:

€ 89,00
€ 80,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Macpac Slim Backpack Aztec is een rugzak die ontworpen is voor gebruik in de stad. Alhoewel de knipoog naar outdoor weldegelijk zichtbaar is. De rugzak is voorzien van een groot laptop- of tabletvak met toegang via de achterzijde, een klein vakje voor spulletjes zoals USB-sticks, pennen of je oplader van je telefoon achter een ritsvak.

De Slim Backpack draagt dicht langs het lichaam en zorgt voor een gemakkelijke toegang tot al je elektronica. Met een inhoud van 15 liter is er voldoende ruimte om al je dagelijkse spullen mee te nemen. De Macpac Slim Backpack beschikt over een stoer uiterlijk dankzij het unieke Aztec materiaal. Hierdoor is de Slim Backpack is de perfecte daypack voor de commuter!

De Slim Backpack is gemaakt van het unieke Eco-Aztec. Dit is een duurzaam weefsel van gerecycled polyester en Fairtrade katoen dat is behandeld met een mix van wax en hars. Het is zeer sterk, slijtvast, waterafstotend en rotbestendig. Met de Slim Backpack kun je dus probleemloos door de regen fietsen of wandelen, want de inhoud van je rugzak zal niet nat worden. Alle Macpac rugzakken zijn ontwikkeld en getest in de ruige natuur van Nieuw-Zeeland.

Over Aztec
Ontwikkeld om de ruige natuur van Nieuw-Zeeland te trotseren. Een beproefde outdoorklassieker, waarmee u het hele jaar door voorbereid bent op alle soorten avonturen in alle klimaten – van de tropen tot de poolstreken en van de kurkdroge woestijn tot een onverwachte regenbui tijdens die fietstocht naar je werk.

AZTEC is een dicht geweven stof (gerecycled polyester en fairtrade katoen van de hoogste kwaliteit) is behandeld met een unieke mix van wax en hars. Ongekend sterk, buitengewoon waterbestendig, ijzerstek en rotbestendig. In een wereld waarin producten maar kortstondig gebruikt worden proberen wij ons te onderscheiden met dit ijzersterk AZTEC materiaal. Geschikt voor jarenlang zorgeloos gebruik!

Specificaties

  • Materiaal : Eco AzTec®
  • Inhoud (l) : 15
  • Rugpand : Flax-Back
  • Laptopvak : Ja (max. 13 inch)

Macpac
999 Items

Specificaties

EAN
9419468467118

16 andere producten in dezelfde categorie: