YOBAN moderne creatief USB rugzak- Blauw

YOBAN moderne creatief USB rugzak- Blauw

Referentie:

€ 39,00
€ 35,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Specificaties:
Naam: YOBAN moderne creatief USB rugzak
Merk: YOBAN
Buiten stof: Wulong Oxford-doek
Binnen stof: Polyester doek
Kleur: Grijs, Blauw
Afmetingen:25 x 14 x 44cm( breedte x dikte x hoogte)
Gewicht: 860 gram
Kenmerken:

Geschikt voor meisjes en jongens om te gebruiken als een bookpack voor de modelschool of voor mannen en vrouwen om te gebruiken als een handige outdoorrugzak. Het kan een laptop of Macbook bevatten tot met 14 inch.
Gemaakt van waterafstotend en duurzaam polyester, de duurzame stof is waterdicht en extreem ademend om een ​​langdurig gebruik te garanderen.
Een hoofdvak met verschillende compartimenten aan de binnenkant definieert rationeel uw laptop, Ipad, mobiele telefoon, powerbank, boeken en pennen. Vier antidiefstalzakken met rits ontworpen aan de buitenkant voor uw andere items. Zoveel zakken kunnen aan al uw dagelijkse behoeften voldoen. brillen hangen en een kaartvak met rits op de schouderriem.
Externe USB-opladerpoort met oplaadkabel is handig om uw telefoon / iPad op te laden wanneer u loopt. De oor telefoonopening is ontworpen om overal van uw favoriete muziek te genieten. Houd er rekening mee dat hij zichzelf niet kan voeden , USB-laadpoort biedt alleen een gemakkelijke toegang om op te laden, u hebt nog steeds een mobiele stroomvoorziening nodig die binnen is aangesloten
De S-type schouderriem wordt breder, ontworpen om uw schouderdruk te verlichten. Het luchtkussen is verdikt met schuimkussentjes en het versterkingspunt van de rugzak is versterkt, wat ergonomisch is ontworpen, geventileerd, zweten, comfortabel en duurzaam. Dankzij een bagageriem past hij op de bagage / koffer, schuift u over de rechtopstaande handgreepbuis van de bagage voor eenvoudiger dragen.
YOBAN
999 Items

Specificaties

EAN
7448136674680

16 andere producten in dezelfde categorie: