Jack Wolfskin - PROTECT 20 PACK - black - Unisex - Maat ONE SIZE

Jack Wolfskin - PROTECT 20 PACK - black - Unisex - Maat ONE SIZE

Referentie:

€ 69,00
€ 62,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Dagruzak met diefstalveilige uitrusting voor reizen en vrije tijd Geen kans voor zakkenrollers! Tijdens je reizen naar de metropolen van deze wereld is onze PROTECT 20 PACK de bodyguard van je waardevolle spullen. We hebben de dagrugzak voorzien van een voorzak van snijvaste stof. Daarin bewaar je portemonnee veilig.



De pakzak is gemaakt van een scheurvaste stof en voorzien van penetratie-proof en afsluitbare ritssluitingen. Het hoofdvak biedt ruimte voor al je spullen en twee gevoerde vakken voor laptop en tablet.



Overigens beschermt de PROTECT 20 PACK ook je belangrijke reisdocumenten. Daarvoor zorgt de TÜV-gecertificeerde RFID PRO TECT speciale folie in het veiligheidsvakje op je rug. Deze beschermt paspoort, creditcard en dergelijke tegen het ongewenst uitlezen van je gegevens door draadloze skimmers.



De snijvaste schouderriemen zijn voorzien van een veiligheidsgesp. Om die te openen moet je naast de normale bediening tegelijkertijd de knop in het midden van de gesp indrukken. Daarmee kun je de rugzak aan een vast punt bevestigen, bijv. een stoel in het café of het bagagerek in de trein.



Natuurlijk kan de PROTECT 20 PACK ook comfortabel op de schouders worden gedragen. Dat is te danken aan ons flexibele ACS TIGHT-draagsysteem. Omdat de rugzak daarmee goed aansluit en heel dicht op het lichaam zit, houd je altijd de volledige controle over je bepakking. Bovendien biedt het een uitstekende ventilatie en aangename voering voor zwaardere belastingen door bijv. camera en laptop.
999 Items

Specificaties

EAN
4060477710143

16 andere producten in dezelfde categorie: