Enrico Benetti Rugzak Enrico Benetti - blauw

Enrico Benetti Rugzak Enrico Benetti - blauw

Referentie:

€ 34,00
€ 30,60 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Wij worden helemaal blij als wij de nieuwe Enrico Benetti rugtas uit de Enrico Benetti collectie zien! Door dit te leuke design is elke dag een feestje, waar je ook heen gaat!

Buitenkant tas
Wat meteen opvalt aan deze toffe rugtas, is dat hij lekker groot is. Met 3 grote ritsvakken weet je zeker dat jij sowieso al jouw spullen met je mee kan nemen. De schouderbanden van de tas zijn verstelbaar en gewatteerd, dit zorgt voor extra draagcomfort. Bovendien is de achterkant van de tas ook deels gewatteerd, ook dit zorgt ervoor dat de tas nog fijner aanvoelt als je hem draagt.
Aan beide kanten heeft de tas elastieken vakjes, die heel erg geschikt zijn om bijvoorbeeld een waterfles of paraplu in op te bergen!

Binnenkant tas
Van binnen heeft de tas enorm veel opbergruimte, mede door de 3 grote hoofdvakken. De rugtas heeft een apart laptopvak dat geschikt is voor een 15 inch laptop. Ook zou je A4 documenten en werkmappen in de tas kwijt kunnen. Het middelste vak is voorzien van een steekvak, een ritsvak en twee pennenlussen.

Materiaal
Het materiaal waarvan deze tas gemaakt is, is Polyester. Polyester is een van de meest gebruikte materialen in de modewereld. Het fijne aan Polyester is dat het makkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. Bovendien is het een kleurvaste stof, dus jouw tas zal altijd zijn mooie kleur blijven behouden!

HANDIG OM TE WETEN
- ritssluiting
- zilverkleurige hardware
- 15 inch laptopvak
- gewatteerd en verstelbare schouderbanden
- 1 steekvak
- 1 ritsvak
- 2 pennenlussen
999 Items

Specificaties

EAN
8714872360002

16 andere producten in dezelfde categorie: