Miss Lulu Rugzak met Bloemetjes patroon (lg1658 16r)

Miss Lulu Rugzak met Bloemetjes patroon (lg1658 16r)

Referentie:

€ 39,00
€ 35,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
•DESIGN – Het prachtige bloemetjes patroon op deze rugzak is de ideale toevoeging aan jouw outfit. Met drie beschikbare kleuren weten wij zeker dat er wat tussen zit wat jij mooi vindt!
•PRAKTISCH – Niet alleen mooi, ook nog eens praktisch! Een speciaal vak met ritssluiting houdt je laptop veilig. Het grote compartiment is groot genoeg voor A4-producten, en het voorvak is perfect voor kleinere spullen!
•KWALITEIT EN AFMETINGEN – De afmetingen van deze Miss Lulu rugzak zijn 40 cm x 28 cm x 12 cm. Het gebruikte materiaal is een mat katoen canvas. Erg sterk, en heel makkelijk schoon te houden/krijgen.

Miss Lulu staat voor kwalitatief hoogwaardige tassen, rugzakken en portemonnees met vrolijke printen. De trendy materialen die Miss Lulu gebruikt, zoals zeildoek en canvas, geven de producten in onze collectie een uniek karakter. Met een tas, rugzak of portemonnee van Miss Lulu heb je een product in handen dat kwalitatief hoogwaardig en trendy is, voor een verassend mooie prijs.
Ben je op zoek naar een tas voor school of werk? Deze Miss Lulu rugtas is de perfecte tas voor welke situatie dan ook! De verstelbare schouderbanden zorgen ervoor dat de tas comfortabel over je schouders hangt, en de compartimenten zijn ideaal om je spullen te organiseren. Zo heb je een speciaal laptopvak, een hoofdvak groot genoeg voor A4-producten en een kleiner vak aan de voorkant voor bijvoorbeeld pennen! Een echte alleskunner, die er ook nog eens leuk uitziet.
Miss Lulu
999 Items

Specificaties

EAN
6692178668010

16 andere producten in dezelfde categorie: