CabinMax Rugzak - Schooltas - Handbagage 21l - Laptoptas - Paars (DUBLIN P)

CabinMax Rugzak - Schooltas - Handbagage 21l - Laptoptas - Paars (DUBLIN P)

Referentie:

€ 21,00
€ 18,90 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

➡️ Ben jij op zoek naar een rugtas die je als handbagage, maar ook als dagelijkse rugtas kan gebruiken? Dan is de CabinMax Dublin de ideale rugtas voor jou! De Dublin rugzak van CabinMax is een ideale tas om mee te nemen naar school, dagelijks te gebruiken of om te gebruiken tijdens wandeltochten. Een stevige rugzak gemaakt voor drukke dagen. Berg je laptop op in de interne sleeve en doorkruis de stad, in de zekerheid dat je spullen veilig zijn en dat je look klopt. Een betrouwbare collega.

Ontwerp:
Een zeer veelzijdige dagrugzak, geschikt voor verschillende doeleinden, zoals school, universiteit, werk of de sportschool. Met het gewatteerde interne gedeelte kan je comfortabel je draagbare apparaten dragen en het interne gedeelte van de tas is groot genoeg voor een A4-map. De rugzak heeft een zeer goed gevoerde rug en schouderbanden en kan daarom comfortabel worden gedragen. Aan de voorzijde van de tas vind je een handig vak, waar je snel en gemakkelijk bij kan. Zo kan je er bijvoorbeeld je paspoort in bewaren, of andere belangrijke spulletjes. Aan de achterzijde zit een vak speciaal voor een laptop. Je laptop kan daar veilig in bewaard worden, en zal je niet dwars gaan zitten vanwege de zachte randen van de tas!


Afmetingen en Kwaliteit:
De afmetingen van de Dublin zijn 42x28x18 cm, waardoor hij wordt toegelaten als handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen. De tas heeft daarnaast ook nog een inhoud van 21 liter! Het sterke 600D materiaal ziet er strak uit en is makkelijk schoon te houden. Zo zal de Dublin je lange tijd dienen als een goede en betrouwbare rugzak! De rugzak is zeer stabiel en waterafstotend. Ongeacht waar de dag je brengt, de CabinMax Dublin Laptop Rugzak zal jouw reisdagen zo licht als een veertje maken. De rugtas is geschikt voor laptops met een omvang tot 15.6 inch.


Lichtgewicht:
Met slechts 500 gram is de Dublin Rugzak super lichtgewicht en bij uitstek geschikt voor het dagelijks gebruik en het vliegtuig.


Specificaties:

✔️Merk: CabinMax
✔️Ruim Hoofdcompartiment
✔️Stevige Ritssluitingen
✔️Gewatteerde schouderbanden en rugpaneel
✔️Voorvak met ritssluiting
✔️Geschikt voor documenten van A4 formaat
✔️Ruimte voor 15.6’’ laptop
✔️Handvat aan bovenzijde
✔️Lichtgewicht

CabinMax biedt jou een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie!

➡️ Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
➡️ Dit product wordt gratis verzonden!

Cabin Max
999 Items

Specificaties

EAN
0616983191743

16 andere producten in dezelfde categorie: