Pacsafe Venturesafe EXP45 ECONYL - Anti diefstal Rugzak - 45 L - Blauw (Ocean)

Pacsafe Venturesafe EXP45 ECONYL - Anti diefstal Rugzak - 45 L - Blauw (Ocean)

Referentie:

€ 111,00
€ 97,68 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Houd onderweg alles bij elkaar met de Pacsafe Venturesafe EXP45 rugzak. Deze rugzak heeft een ruim hoofdcompartiment en meerdere Anti-diefstal functies. Onder andere eXomesh slashguard en de Carrysafe slashguard bandjes waarin staalkabels verwerkt zijn, zodat ze niet doorgesneden kunnen worden.

In elkaar grijpende ritstrekkers in combinatie met het Roobar V systeem kunnen meerdere compartimenten in een keer vergrendelen met een enkel hangslot. Dat houdt grijpgrage dieven uit de buurt van je bezittingen. Je kunt zelfs je rugzak vastleggen aan een veilig object met de bijgeleverde 3 mm RVS-kabel (met opbergzakje).

ECONYL® is een unieke vezel gemaakt van consumentenafval voor en na verbruik zoals textielresten, tapijtafval en afgedankte visnetten, die verstikkingsgevaren vormen voor zeeschildpadden en andere wezens overal ter wereld. Het unieke regeneratieproces dat ervoor zorgt dat ECONYL® een hogere verhouding nylon bevat dan bij traditionele recycling. Een innovatief en superieur proces waarbij een zeer hoge verhouding eerstegraads nylon uit het gereinigde en versnipperde afval wordt verkregen. Dat betekent beter garen met minder afval. Dit draagt bij tot significant minder afval in onze oceanen, het helpt het opruimen van de natuurlijke habitat van de zeeschildpad en vermindert het aantal grondstoffen die worden gebruikt bij het maken van nieuwe producten. Het proces resulteert ook in een stof van topkwaliteit, ideaal voor het maken van tassen. ECONYL® geregenereerd nylon heeft het potentieel om oneindig gerecycled te worden zonder ooit zijn kwaliteit te verliezen. Circulair ontwerpen is de toekomst!
Pacsafe
999 Items

Specificaties

EAN
0688334055608

16 andere producten in dezelfde categorie: