FireFighterBag.com Rugzak 2.0

FireFighterBag.com Rugzak 2.0

Referentie:

€ 79,00
€ 71,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Een echte musthave voor iedere brandweer liefhebber. Deze handgemaakte stoere brandweerrugzak is gemaakt van stevige en waterafstotende ripstop stof. De rugzak is 18 cm diep, 40 cm breed en 45 cm hoog.

  • Voorzien van een laptopvak (maximaal 15”)
  • Brede schouderbanden voor een optimaal draagcomfort
  • Veilige markeringen met reflectoren aan de voorkant
  • In hoogte verstelbare borstband
  • Vakken zijn voorzien van voering
  • Inclusief 3D PVC BRANDWEER patch

Veel opbergruimte

Doordat de tas is uitgevoerd met 4 vakken heb je veel opbergruimte. Het grote vak is uitgevoerd met een gewatteerd laptopvak dat geschikt is voor maximaal 15″ laptops. Een elastieken band aan de binnenkant zorgt ervoor dat de laptop altijd op de juiste plek in de tas blijft zitten. In het voorste vak zit een organizer en handige sleutelhouder. Beide zijvakken zijn voorzien van gaas waarin je kleine spullen of een drinkfles kan opbergen.

Markeringen met reflectoren

Voor op de tas zitten markeringen zoals we deze kennen op brandweerpakken. Door de markeringen met reflectoren ben je in het donker goed zichtbaar omdat de striping reflecteert waardoor deze tas ideaal is in het verkeer. Dit maakt de rugzak dus niet alleen stoer, maar ook veilig en herkenbaar!

Patch

Op de rugzak zit een 3D PVC BRANDWEER patch. De patch is 14 x 5 cm en is bevestigd met klittenband zodat deze gemakkelijk te wisselen is indien gewenst. Doordat de patch is uitgevoerd met een naaigoot lijkt het net of deze op de tas is genaaid.

Waterafstotende ritsen

De vier ritsen in de rugzak zijn waterafstotend doordat deze zijn voorzien van een coating.

Schouderbanden

De schouderbanden zijn gemaakt van dezelfde ripstop stof als de rugzak zodat dit een mooi geheel vormt. Doordat de schouderbanden gewatteerd zijn, zit de rugzak comfortabel. De banden zijn verstelbaar zodat de rugzak op maat afgesteld kan worden.

Ripstop stof

De rugzak is gemaakt van stevige ripstop stof. Deze stof is te herkennen aan het vierkanten patroon dat in de stof is verweven. Hierdoor is de stof extra stevig. Bijkomend voordeel: door de coating aan de binnenzijde van de stof is de rugzak waterafstotend.

999 Items

Specificaties

EAN
8719326490991

16 andere producten in dezelfde categorie: