Frii of Norway Eenhoorn Classic Rugzak 22 liter - Roze

Frii of Norway Eenhoorn Classic Rugzak 22 liter - Roze

Referentie:

€ 79,00
€ 71,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Frii Rugzak Roze Eenhoorn

Met de Eenhoorn Classic Rugzak hoef je nooit meer een andere tas te pakken. De tas van maar liefst 22 liter heeft genoeg ruimte voor extra kleding en de lunch voor onderweg wanneer je gaat wandelen, maar ook sportkleding, boeken en je laptop (in een apart vak). . De materialen van de tas zijn zo samengesteld dat het altijd comfortabel zit als je wandelt.


Deze mooie tas is een favoriet geworden! Vlinders in vrolijke kleuren en vliegende feeën. Voor iedereen die van roze houdt, is deze consistente roze tas een must! Zelfs de regenhoes is roze! Reflectoren zoals sterren en harten zijn in het ontwerp geïntegreerd.

REACH-gecertificeerde schoolrugzak 1-3e klas Superlight-rugzakken! Lichtste op de markt - slechts 840 gram Ergonomisch ontwerp Aanbevolen door fysiotherapeuten Verstelbare heupgordel en borstband Aluminium (afneembaar) en vulling in de rug Topkwaliteit 2 jaar garantie Snel en eenvoudig magnetisch slot Kan gewassen worden in de wasmachine Slimme oplossingen Vakken voor: lunchbox, drinkfles, iPad, pc / map One-grip vetersluiting, sleutelhangerhouder Reflecterende patches geïntegreerd in het ontwerp Karabijnhaak in de zijkant van de tas, om dingen in op te hangen Draagriem Regenhoes in bijpassende kleuren in het onderste vak Geproduceerd volgens de huidige EU-regelgeving en REACH-gecertificeerd. Ontwikkeld en ontworpen in Noorwegen Liter: 22L

999 Items

Specificaties

EAN
0040361652555

16 andere producten in dezelfde categorie: