CabinMax Rugzak met Laptop Vak - 35 L Rugtas voor Mannen/Vrouwen - Waterdichte Handbagage Tas voor School/Werk/Reizen - Zwart

CabinMax Rugzak met Laptop Vak - 35 L Rugtas voor Mannen/Vrouwen - Waterdichte Handbagage Tas voor School/Werk/Reizen - Zwart

Referentie:

€ 46,00
€ 41,40 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

➡️ De Ottawa combineert de beste eigenschappen van een handbagage en een laptoptas, en is misschien wel de reisrugzak die je ooit nodig hebt. Met afmetingen van 55x35x20 cm is de Ottawa Rugzak het perfecte stuk bagage voor handbagage. De CabinMax Ottawa voldoet aan de richtlijnen van de meeste luchtvaartmaatschappijen, zoals Flybe, EasyJet, Ryanair, Monarch Airlines, Jet2, Wizz Air, Wow Air en vele andere low-cost luchtvaartmaatschappijen.
De Ottawa is de ideale rugzak voor als je dagelijks je laptop en vele andere essentials mee wilt nemen. De rugzak biedt extra veel opbergruimte, heeft meerdere slimme opbergvakken met stevige ritssluitingen, een gevoerd 15.6 inch laptop compartiment, is waterdicht en heeft gewatteerde schouderbanden voor een maximaal draagcomfort. Deze stijlvolle en minimalistische 35 liter rugzak is ideaal voor dagelijks gebruik en voor op reis.

Ontwerp:
Het ruime 35L hoofdcompartiment van de rugzak opent als een handbagagekoffer, terwijl het beschikt over interne 3D-zakken en elastische riemen. De Ottawa heeft ook een uitgebreide organizerzak, 2 snel toegankelijke buitenzakken, opbergbare rugzakriemen (met borstriem) en airmesh-padding aan de achterkant om ervoor te zorgen dat deze zowel comfortabel als gemakkelijk te dragen is. Flessenhouders, gevoerde handgrepen en een waterbestendige polyester maken deze veelzijdige en praktische reistas compleet.

Laptoptas:
Voor werk en studie wordt er steeds meer gebruik gemaakt van laptops en/of tablets. Een goede bescherming van dergelijke apparatuur is een must. Gelukkig heeft CabinMax hierop ingespeeld met de Ottawa laptoptas. De Ottawa heeft een speciaal vak voor je apparatuur. Ga voor de optimale bescherming door te kiezen voor een tas met een laptopvak dat gevoerd is. Of je nu per fiets de stad verkent of je laptop meeneemt naar kantoor, deze gladde, stijlvolle tas staat voor je klaar, wat je plannen ook zijn.

Kenmerken:
▶ Uitgebreid organiservak
▶ 2 snel toegankelijke buitenzakken
▶ Koffer-achtige opening
▶ Opbergbare rugzakriemen
▶ Gewatteerd laptopcompartiment
▶ 35 liter interne capaciteit
▶ Bovenhandgreep
▶ Flessenhouder
▶ Grote onbelemmerde laadruimte
▶ Geschikt als handbagage, voldoet aan de IATA norm

Afmetingen en Kwaliteit:
De afmetingen van de CabinMax Ottawa Rugzak is 55x35x20 cm waarmee hij binnen de handbagage afmetingen van 94% van de luchtvaartmaatschappijen past, waaronder EasyJet, Ryanair, Thomas Cook, German Wings, Noors, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Flybe, Delta, American, Emirates en nog veel meer. Met een enorme capaciteit van 35 liter heb je genoeg ruimte voor uw items. Verder is de tas gemaakt van het sterke 600D polyester, wat hem ontzettend duurzaam maakt. De rugzak is zeer stabiel en waterafstotend. Ideaal voor vliegreizen, weekends en korte spontane reizen, maar ook voor lange reizen. Vlieg comfortabel zonder je bagage in te checken!

Maximaal draagcomfort:
De CabinMax Ottawa is licht van gewicht, zeer comfortabel en gemaakt van sterke materialen. De schouderbanden zijn gewatteerd, ademend en verstelbaar voor een goede ergonomie en een maximaal draagcomfort.

Stijlvol design:
De rugzak is gemaakt van stevig waterdicht polyester en is ontworpen voor een lange levensduur. De tas is stijlvol, heeft een minimalistisch design met subtiele details en is verkrijgbaar in zwart. Mooi, duurzaam en absoluut prettig in gebruik!

Specificaties:
✔️ Merk: CabinMax
✔️ Ideaal voor reis, school of werk
✔️ Kleur: Zwart
✔️ 55x35x20 cm

CabinMax biedt jou een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie!

➡️ Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
➡️ Dit product wordt gratis verzonden!

Cabin Max
998 Items

Specificaties

EAN
5060505762358

16 andere producten in dezelfde categorie: