Kaukko | Schooltas | 15 inch Laptoptas | Grijs

Kaukko | Schooltas | 15 inch Laptoptas | Grijs

Referentie:

€ 49,00
€ 44,10 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Kaukko Schooltas is de ideale rugzak voor als je dagelijks je laptop en vele andere essentials mee wilt nemen. De rugzak biedt extra veel opbergruimte, heeft meerdere slimme opbergvakken met stevige ritssluitingen, een gevoerd 15 inch laptop compartiment, is spatwaterdicht en heeft gewatteerde schouderbanden voor een maximaal draagcomfort. Deze stijlvolle en minimalistische 15 liter rugzak is ideaal voor dagelijks gebruik en voor op reis.

Extra veel opbergruimte
De Kaukko Schooltas rugzak biedt veel slimme opbergmogelijkheden en vakken. Zo kun je altijd al je essentials en zelfs nog meer meenemen. Het hoofdcompartiment bevat een 15. inch gewatteerd laptopvak. Zo kun je jouw laptop of tablet veilig meenemen naar school of werk. Aan de voorkant van de rugtas zit een easy access vak. Uiteraard is er ook ruimte voor twee waterflessen (ook te gebruiken voor paraplu’s) aan de zijkant van de tas. De totale inhoudscapaciteit van de rugzak is 15 liter, een groot formaat voor dagelijks gebruik.

Ideaal voor school en werk
In het ruime hoofdcompartiment met stevige ritssluiting zit een 15.'' inch laptopvak en een aantal slimme kleine compartimenten voor items die je graag bij de hand hebt. Tevens biedt de rugtas voldoende ruimte voor (school)boeken van A4-formaat of andere items voor werk of school. Uiteraard is de rugzak ook ideaal voor op reis, de tas is voorzien van een handige luggage strap waarmee je hem kunt bevestigen aan een rolkoffer.

Kaukko Schooltas
▶ Ruim hoofdcompartiment
▶ Gewatteerd 15." laptopvak
▶ Geschikt voor A4 documenten
▶ Multifunctionele vakken met rits
▶ Flessenhouders aan de zijkant
▶ Gevoerde schouderbanden
▶ Verstelbare gespen aan de zijkant
▶ Handige luggage strap
▶ Handvat aan de bovenzijde

Maximaal draagcomfort
De Kaukko Schooltas is licht van gewicht, zeer comfortabel en gemaakt van sterke materialen. De S-curve schouderbanden zijn gewatteerd, ademend en verstelbaar voor een goede ergonomie en een maximaal draagcomfort.

Stijlvol design
De rugzak is gemaakt van stevig spatwaterdicht polyester en is ontworpen voor een lange levensduur. De tas is stijlvol, heeft een minimalistisch design met subtiele details en is verkrijgbaar in de kleuren Grijs, Zwart, Roze, Rood en blauw. Mooi, duurzaam en absoluut prettig in gebruik!
Kaukko
999 Items

Specificaties

EAN
9502578655459

16 andere producten in dezelfde categorie: