Venque the box backpack

Venque the box backpack

Referentie:

€ 107,00
€ 96,30 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Introductie van The Box, een minimalistische rugzak die veel ruimte biedt voor al je werkbenodigdheden. Deze rugzak is lichtgewicht en functioneel. The Box zal zich zeker onderscheiden van de massa, het heeft een uniek kubusvormig ontwerp dat waardevolle spullen veilig en binnen handbereik houdt, laptops, tablets, agenda en documenten kunnen met de grootste zorg netjes worden opgeborgen. Het minimalistische ontwerp van deze rugzak maakt het perfect voor werk en op school. Ultra gestroomlijnd en minimalistisch, The Box maakt je ochtendroutine gemakkelijker. Deze rugzak is voorzien van volledig verstelbare en gevoerde riemen en een duurzaam handvat aan de bovenkant.

De premium Quanta-stof die voor The Box-rugzak wordt gebruikt is zeer duurzaam. Het is water- en stofafstotend, anti-kras,
hoge dichtheid en vlekbestendig. Door samen te werken met de beste fabrikanten van stoffen en tassen, zorgen we ervoor dat onze producten een ongeëvenaarde gebruikerservaring bieden voor een leven lang gebruik.
Venque
999 Items

Specificaties

EAN
0762988631262

16 andere producten in dezelfde categorie: