Wharfedale WH-D8 Subwoofer White

Wharfedale WH-D8 Subwoofer White

Referentie:

€ 219,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Wharfedale D8 is een actieve subwoofer uit de D-serie van het merk. Deze subwoofer-serie bestaat uit de D-8 en de D-10. Met behulp van technologie die in de populaire WH-S8 en WH-S10 wordt gebruikt, leveren de nieuwe subwoofers van Wharfedale uitstekende prestaties en zijn ze perfect om uw stereo- of thuissysteem aan te vullen.
De kabinet constructie van de nieuwe D-serie is esthetisch verbeterd, met nieuwe glanzende pianolak afwerking en cosmetisch verbeterde fineerwerken. Niet alleen is dit een belangrijke verbetering, de nieuwe look is perfect ontworpen om de nieuwe en bekroonde Diamond200-serie te complementeren.
Naast het nieuwe uiterlijk zijn de twee subwoofers gebouwd om de prestaties van elke AV-configuratie te complementeren. De D8 beschikt over een actief dynamic drive subwoofer systeem in een verzegelde doos, die een snelle, nauwkeurige en intensieve basrespons biedt. In de D8 subwoofer zit een op maat gemaakte class-d balanced drive power versterker die kracht en dynamiek levert. Kortom, een subwoofer die jouw set helemaal compleet maakt.
7458 Items

Specificaties

EAN
5025941159933

16 andere producten in dezelfde categorie: