KEF Kube 8b - Zwart

KEF Kube 8b - Zwart

Referentie:

€ 469,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
KEF Kube 8b subwoofer
De power puncher in zakformaat. Discreet in grootte, maar overtuigende in weergave. Met een 8-inch driver is de Kube8b perfect voor de wat kleinere woonkamers.

Ontdek nieuwe dimensies
De elegant ontworpen, volledig afgesloten behuizing, biedt moeiteloos een gecontroleerde explosieve kracht. iBX-technologie biedt de laagweergave een enorme dynamiek, waardoor het volle vermogen van de basunit vanaf een normaal luisterniveau tot ongekende luidheid kan worden benut. En met het unieke vermogen van KEF om alle drivers in huis te ontwerpen, te fabriceren en te integreren, brengen zij optimalisatie van het gehele systeem op een ongekend kwalitatief hoog niveau.

Immersiveness
Go deep or go home. KEF's ontwerp- en ingenieursteam sloeg de handen ineen om iBX te ontwikkelen. Dit Intelligent Bass Extension-algoritme creëert een diepte die het volledige potentieel van de driver los laat komen. Een ongeëvenaarde precisie en ultieme synchronisatie tussen versterker, driver en behuizing.

Easy configuration
Your room, your rules. Kube subwoofers bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in configuratie. Met een scala aan LFE, lijn- en luidsprekerniveau-ingangen, Fase-selectie en 3 DSP-gestuurde EQ-instellingen om jouw sub aan te passen aan elke plaatsing in de kamer. Stel de Kube op waar je wilt, combineer met elke luidspreker en met elke soort muziek en geniet van de diepste bas.
7458 Items

Specificaties

EAN
0637203215261

16 andere producten in dezelfde categorie: