Edifier S50DB soundbar luidspreker 88 W Zwart Bedraad en draadloos

Edifier S50DB soundbar luidspreker 88 W Zwart Bedraad en draadloos

Referentie:

€ 345,92
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Exceptioneel uiterlijk
De soundbar gebruikt degelijke houten materialen voor een exceptionele geluidservaring. Het houten oppervlak wordt zeer zorgvuldig aangebracht en onderstreept de ongeëvenaarde kwaliteit van de S50DB.

Kleine ruimte, groots geluid
De Edifier S50DB soundbar is een perfecte audio oplossing voor mensen die wel geweldig geluid willen maar niet de ruimte hebben voor grote luidsprekers. De S50DB heeft drie verschillende EQ modes voor films, muziek en nieuws. Deze HiFi soundbar heeft een vermogen van 88W RMS.

Veel aansluitmogelijkheden
De S50DB soundbar heeft twee digitale ingangen, optisch en coaxiaal. Analoog zijn er verder een Aux en Stereo RCA ingang, en een subwoofer uitgang. Sluit dus eenvoudig je TV, set-top box, Blu-ray DVD speler, gamesconsole aan. Of maak eenvoudig via Bluetooth verbinding met laptop, tablet of smartphone.

Aluminum Bas
Elke midden-tonen/bas eenheid is 70mm en heeft een aluminium conus. Elke eenheid heeft een omtrek van een dubbele loden buis. De bassen uit het middenbereik worden verbluffend goed weergegeven.

Titanium Tweeter
De tweeters van de soundbar bieden een uniek en helder geluid met een goede Hifi spreiding. De titanium film biedt een zeer gevoelige weergave.

Volledig omsloten soundbar
Edifier's soundbar ondersteunt ook hoge bitrates, geluidssignalen tot 24Bit/192kHz. Hierdoor kan Hires muziek worden weergegeven met de volledige karakteristiek zonder verlies aan details en geluidskwaliteit.

Afstandsbediening
Bedien je soundbar vanuit je luie stoel. Maak een keuze qua audio ingang zoals optisch, Stereo RCA en Bluetooth met een druk op de knop. Beheer ook het volume en afspelen van elke Bluetooth bron. Wissel tussen de EQ modes: muziek, films, en nieuws.
Edifier
457 Items

Specificaties

EAN
6923520266159

16 andere producten in dezelfde categorie: