Trust Lino - 2.1 Soundbar - Bluetooth - XL - Zwart

Trust Lino - 2.1 Soundbar - Bluetooth - XL - Zwart

Referentie:

€ 129,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Los te koppelen, veelzijdige soundbar met subwoofer en Bluetooth

Los te koppelen, veelzijdige tv-soundbar met subwoofer, optische aansluiting en Bluetooth-, aux- en USB-aansluitingen

Veelzijdig geluid

De Trust Lino XL 2.1 is een veelzijdige luidsprekerset bestaande uit een verwijderbare soundbar en subwoofer met een krachtig geluid en een groot stereobereik. Met deze set geniet u nog meer van entertainment als tv, muziek en games.

Gedetailleerdere geluidservaring

De Lino XL 2.1 wordt geleverd met een digitale versterker met DSP-technologie en twee drivers van 2,25" en een woofer van 6,5". De DSP-technologie optimaliseert het geluid en biedt u zo een uitgebreidere en gedetailleerdere geluidservaring met een virtuele 3D-surroundmodus. Het piekuitgangsvermogen van 200W zorgt voor een kamervullend, kristalhelder geluid.

Converteerbare soundbar

Met de lange soundbar en subwoofer heeft u meerdere opstellingsopties. Plaats de stijlvolle soundbar met metalen grille en subwoofer onder uw tv; de soundbar is 97 cm lang en past bij alle moderne tv's. U kunt de soundbar ook opdelen in twee afzonderlijke satellietluidsprekers! De keuze is aan u.

Keuze te over

De meegeleverde kabels bieden u de keuze uit een digitale (optische) of analoge (3,5 mm/tulp) audio-ingang. Er zijn vele verbindingsopties; u kunt deze soundbar aansluiten op uw tv, console, settopbox, smartphone of tablet, een USB-stick inpluggen met uw favoriete mp3-bestanden of zelfs kiezen voor een draadloze verbinding door uw telefoon of tablet via Bluetooth te verbinden.

Afstandsbediening

Gebruik voor een snelle bediening de draadloze afstandsbediening of de knoppen op de zijkant van de soundbar. Naast het aanpassen van het volume en de ingang kunt u ook eenvoudig wisselen tussen equalizerinstellingen. Zo zorgt u met één druk op de knop voor het perfecte geluid wanneer u een film of tv kijkt of muziek luistert.

Slim beheer

De Lino XL heeft een ingebouwd slim energiebeheersysteem. Wanneer de soundbar 30 minuten niet in gebruik is, wordt deze, om energie te besparen, automatisch in de stand-bymodus gezet.
Trust
457 Items

Specificaties

EAN
8713439230321

16 andere producten in dezelfde categorie: