Nero Video 2020 - 1 Gebruiker - Meertalig - Windows Download

Nero Video 2020 - 1 Gebruiker - Meertalig - Windows Download

Referentie:

€ 53,99
€ 48,59 10% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Nero Video - De video professional voor iedereen
Nero Video laat niets te wensen over als het gaat om het maken van video's en presentaties op een eenvoudige, snelle en professionele manier.

Nieuw in Nero Video
Nero Video heeft nu een hele reeks speciale functies voor u klaarliggen. Met meer dan 1000 filmische thema's en effecten is er praktisch geen limiet aan uw creativiteit. Ontdek vandaag nog de voordelen van Nero Video.

BEHEREN
Aan de slag!
Transfereer uw video's en afbeeldingsbestanden eenvoudig van mobiele apparaten, externe harde schijven, USB-sticks, camcorders en HD- en 4K-camera's naar uw computer en sla ze centraal op in uw Nero MediaHome mediabibliotheek voor verdere verwerking, samen met een schat aan informatie zoals opnamedatum, locaties of afgebeelde personen. Hier kunt u nu ook uw films en tv-series razendsnel archiveren en bekijken. Filmtitels en filmposters worden automatisch gemaakt. Nieuw: Krijg toegang tot uw OneDrive Online bestanden (Files On Demand) en download uw foto's, video's en muziek alleen wanneer u ze nodig hebt in het project. Hierdoor bespaart u veel opslagruimte op uw pc.

CREËREN
Zet uw foto's in de schijnwerpers!
Creëer perfecte films en diavoorstellingen met 1-Click Video Story. Compleet met muziek, effecten, in- en uitgang, kunt u uw films in een handomdraai delen. Inspireer uw publiek met talloze effecten, zoals kantelen, oude film, slow motion, titels, overgangen, audiofilters, keyframeanimaties en nog veel meer via expres- of geavanceerde videobewerking. Met de nieuwe 1-klik staafverwijderaar kunt u uw foto- en videomateriaal verbeteren en klaar maken voor de optimale filmbeleving op een groot tv-scherm.

SJABLONEN
Snel en eenvoudig professionele video's maken!
Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw video's met meer dan 1000 filmsjablonen en andere effecten. Met de nieuwe diverse filmsjablonen, waaronder de effectdrop zone, maken ze automatisch hun zeer persoonlijke films over onderwerpen als familie, feesten, kinderen, reizen, actie en nog veel meer. Zwarte balken op breedbeeld-tv behoren nu tot het verleden. Zelfs rechtopstaande video's en foto's van uw telefoon kunnen eenvoudig worden geïmporteerd als verticale video, bewerkt en perfect geënsceneerd dankzij Verticale Videosjablonen.

EXPORTEREN & BRANDEN
Beste films voor gelukkige kijkers!
Nero Video doet ook geen concessies als het gaat om formaatkeuze. Bewerk 4K-, Full HD- en SD-films van de hoogste kwaliteit. Exporteer zelfs enkele scènes uit lange films in één keer. Geef uw DVD-video's™ en Blu-ray Discs™ de finishing touch met talloze hoogwaardige diskmenu's over vele onderwerpen. Ontwerp vervolgens uw disccases met Nero CoverDesigner en speel uw video-disc professioneel af met menu- en hoofdstukkeuze op uw dvd- en Blu-ray-speler in uw woonkamer.

STREAMEN
Maak van uw woonkamer een bioscoop!
Nero Video biedt uitgebreide streamingmogelijkheden. Diavoorstellingen of video's op uw tv, muziek uit de mediatheek van uw smartphone, video's op uw tablet? Alles is mogelijk met de gratis Nero Streaming Player app. En met de gratis WiFi+Transfer-app kunt u uw video's en foto's in een handomdraai draadloos van uw mobiele apparaat naar uw pc en omgekeerd overbrengen. Beide apps zijn beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

AFSPELEN
Beslis zelf wanneer de prime time is!
's Ochtends,'s middags of 's avonds: speel audio- en videobestanden af in verschillende formaten, net wanneer u dat wilt. Het afspelen van foto's, stijlvolle diavoorstellingen, videodvd's en 4K/Ultra HD-video's is nu nog eenvoudiger. U kunt ook eenvoudig uw archief van films en tv-series beheren en afspelen zoals het voor primetime hoort.
7845 Items

Specificaties

EAN
4052272002660

16 andere producten in dezelfde categorie: