OPTIBLE® Ivo - Smartwatch - Mannen en Vrouwen - Zwart - Staal

OPTIBLE® Ivo - Smartwatch - Mannen en Vrouwen - Zwart - Staal

Referentie:

€ 55,00
€ 46,75 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Transformeer je leven met het nieuwste model uit ons Optible-assortiment: de Optible Ivo smartwatch. Met deze innovatieve Smartwatch ben je meer connected dan ooit met de dingen waar je van houdt en die écht belangrijk zijn voor jou.

Dankzij de stijlvolle Ivo Smartwatch mis je nooit nog een belangrijke melding, zoals inkomende oproepen, appjes, tekstberichtjes en notificaties van je favoriete sociale media. Gun je geest een beetje rust en stop met het constant controleren van je telefoon of horloge – de Optible Ivo smartwatch geeft je een seintje wanneer iemand je nodig heeft.

Dankzij deze aanpasbare Ivo smartwatch blijf je altijd trouw aan jezelf. Personaliseer de display van je smartwatch met vijf verschillende clock faces (inclusief analoge wijzerplaat). Het 1.54 inch full touchscreen is makkelijk om te bedienen en met enkele swipes roep je alle gewenste informatie op.

Wat je dag ook in petto heeft – een vroege ochtendwandeling, een belangrijke vergadering, een intensieve trainingssessie in de sportschool – de Optible Ivo smartwatch maakt je dag aangenamer en voegt er zelfs een beetje fun aan toe.

24-uur hartslagmonitoring en 10 sport modes

Synchroniseer je watch met je favoriete apps en haal nog meer uit je telefoon. De Ivo smartwatch houdt je stappen bij, de afgelegde afstand en waarschuwt je zelfs wanneer je te lang stilzit (sedentair alarm).

Inkomende oproepen, appjes en social media

Dankzij de stijlvolle smartwatch mis je nooit nog een belangrijke melding of notificatie, zoals inkomende oproepen, appjes, tekstberichtjes en meldingen van je favoriete sociale media zoals Facebook, Twitter en Whatsapp. Gun je geest een beetje rust en stop met het constant controleren van je telefoon of horloge – de smartwatch geeft je een seintje wanneer iemand je nodig heeft.

Simkaart

Het is een slim horloge welke ook beschikt over een simkaarthouder. Je kunt hier dus een simkaart in stoppen en je kunt direct beginnen met bellen.

Bluetooth muziek en foto’s op afstand

Een functie die snel tot je favoriet zal uitgroeien, en zelfs onmisbaar zal worden, is de mogelijkheid om tijdens het sporten je playlist te bedienen. Je bent druk bezig en kunt niet bij je telefoon of computer, kies gewoon je favoriete nummer vanaf je smartwatch. Ook selfies maken, zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij de Ivo smartwatch camera-afstandsbediening: zet je smartphone ergens neer en met een eenvoudige druk op de watch maak je een prachtig kiekje.

Slaapmonitor en alerts

Ook tijdens je slaap, wijkt de Optible Ivo smartwatch niet van je zijde. Het horloge waakt letterlijk over je wanneer je aan het slapen bent. Het horloge meet de verschillende slaapfases: diepe slaap, lichte slaap, nachtwandelen en maakt een analyse van je slaapkwaliteit. Zo kan je je slaapgewoontes op een onderbouwde manier aanpassen en je algemeen welzijn en gezondheid verbeteren. Uiteraard zit er een traditionele wekker op, maar je kunt de alarmen ook personaliseren en informatieherinneringen instellen.

OPTIBLE
999 Items

Specificaties

EAN
8720256742012

16 andere producten in dezelfde categorie: