Smartwatch-Trends T3 - Smartwatch - Zwart

Smartwatch-Trends T3 - Smartwatch - Zwart

Referentie:

€ 44,95
€ 38,21 15% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
【Kleurenscherm & WATERBESTENDIG】 1,3-inch IPS-kleurenscherm en instelbare schermhelderheid geven u een uitstekende visuele ervaring. Waterbestendig gebouwd, kan tegen waterspatten tijdens handen wassen en in de regen. De horloge met 3 stijlen van display-interface. En u kunt de hoofdinterface van de fitnesstracker veranderen in elke gewenste foto in de "DaFit" -app.

【OP DOEL GEBASEERDE TRAININGSMODUS】 Kies trainingsmodi zoals wandelen, hardlopen, fietsen, wandelen, bergbeklimmen, yoga, badminton, basketbalvoetbal en meer, stel een doel en ontvang realtime statistieken tijdens uw trainingen om te zien hoe u kunt blijven verbeteren.

【SLAPEN $ HARTSLAGMONITOR】 Traceert lichte, diepe en slaapstadia. Krijg een beter inzicht in uw slaapkwaliteit, krijg nuttige inzichten over elke nacht en stel een slaapschema in met herinneringen voor het slapengaan om actief te werken aan een consistente routine. Hartslagmeter en calorieverbranding om deze beter op te volgen, trainingen te optimaliseren en gezondheidstrends te ontdekken die u inspireren om uw gezondheids- en fitnessdoelen te verbeteren.

【KENNISGEVINGEN & APPS & GPS】 Verbonden GPS via uw telefoon, voor realtime runstatistieken Verbind fitness-tracker met uw telefoon, mis nooit een oproep of een bericht. Het trilt om u te waarschuwen als uw telefoon een telefoongesprek, sms-berichten en SNS-berichten ontvangt. SNS alert: Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Linked in, Skype enzovoort.

【Compatibiliteit】 Compatibel met IOS 9.0 en hoger & Android 4.4 en hoger smartphones (niet voor iPad, tablet of pc), installeer de app "DaFit" in uw telefoon en koppel het apparaat ervan
999 Items

Specificaties

EAN
5407007440528

16 andere producten in dezelfde categorie: