Skmei Quartz 1324 - Hybride Smartwatch - Zilver/kwarts

Skmei Quartz 1324 - Hybride Smartwatch - Zilver/kwarts

Referentie:

€ 39,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Skmei Quartz 1324 Serie, een prachtige klassieke maar toch moderne smartwatch die geschikt is voor je dagelijke activiteiten en bezigheden. Deze hybride smartwatch is mooi afgewerkt met een bezinkte behuizing en is gemaakt van waterbestendig RVS waardoor je deze niet van je pols hoeft af te halen. Deze Skmei Quartz Hybride Smartwatch bevat een duurzame horloge batterij gemaakt in Japan, waardoor je smartwatch dus elke dag aan de oplader leggen hier niet van toepassing is. Met de Bluetooth functie van de Skmei Quartz Hybride Smartwatch kun je verbinding maken via je smartphone met de Health Life App. Deze app kan je downloaden en installeren met de QR Code die met de Skmei Quartz Hybride Smartwatch wordt bijgeleverd. Hiermee heb je overzicht over: aantal calorieën verbrand, je doelstellingen, stappenteller, slaap tracking en nog veel meer. Ten slotte heb je in de Health Life App een overzicht van al je data en kun je jouw resultaten bekijken en jouw doelstellingen nastreven!

Voordelen:
✔ Klassiek, modern en elegante uitstraling
✔ Waterbestendig en geschikt voor sporten
✔ Meet je: stappen, slaap, calorieën verbrand, en natuurlijk de tijd
✔ Oproep & App herinnering
✔ Duurzame batterij, opladen niet nodig
✔ Externe camera bediening
✔ Lage batterij indicatie

Waarom deze Hybride Smartwatch?
De Skmei Quartz Hybride Smartwatch is letterlijk en figuurlijk ontworpen waarvoor de term ''hybrid'' voor staat. De elegante en klassieke uitstraling van deze smartwatch is juist geschikt voor als je echt van horloges houdt die ze vroeger ook produceerde en maakte. En juist door de Bluetooth functie word het stukje klassiek en elegant gecombineerd met moderniteit waardoor deze smartwatch het beste van twee werelden ontvangt en waardoor jij er stijlvol uit kan zien en beschikt over al je doelstellingen en data.

Verstelbaar op jouw perfecte positie
De lengte van het bandje van de Skmei Quartz Hybride Smartwatch is perfect verstelbaar op jouw dikte van je pols. Hierdoor hoef je niet ongerust te zijn dat de smartwatch eventueel zou gaan irriteren tijdens het hardlopen of sporten of met je dagelijkse bezigheden.

De Health Life Gratis App
De Health Life Applicatie die wordt bijgeleverd met de Skmei Quartz Hybride Smartwatch, is een app waarmee jij al je data van je (sport)activiteiten kunt inzien. Hiermee kun je ook jouw doelstellingen noteren en elke dag steeds meer dichterbij komen bij jou einddoel. Ideaal voor een échte winnaar!

Slaap Tracking
Door middel met de hartslagsensor die verwerkt zit in de Skmei Quartz Hybride Smartwatch, houd deze smartwatch nauwkeurig je slaap patroon bij. Deze resultaten kun je inzien via de Health Life app. Hiermee kun je zo jou indeling veranderen van jou slaapritme en algemene welzijn en geluk verbeteren!

Oproep & App herinnering
Mis nooit meer een oproep omdat je smartphone perongeluk op stilstand stond. De Skmei Quartz Hybride Smartwatch is namelijk ook een extra buffer voor belangrijke berichtjes en telefoontjes die je echt niet kunt missen. Wanneer er een notificatie binnenkomt, zal er een overeenkomend icoontje oplichten en piepen. Ideaal als je dus net even die belangrijke afspraak, herinnering of meeting was vergeten.

Externe camera bediening
Wil je net even die perfecte selfie of foto maken? Maar zit je arm in de weg als je die ene foto wil schieten? Met de ''Remote Camera Control'' functie van de Skmei Quartz Hybride Smartwatch hoef je alleen maar simpelweg met je pols te bewegen en kun je je camera op je smartphone dus op een afstand bedienen.

Geschikt voor meeste smartphones op de markt
Deze Skmei Quartz Hybride Smartwatch is geschikt voor: Sony, HTC, Samsung, LG, Apple, Huawei smartphones en alle smartphones met een Android of Apple IOS besturingssysteem (Apple IOS kan alleen synchronizeren met muziek en telefoon applicatie).

Verpakkingsinhoud:
✔ 1 x Skmei Quartz 1324 Serie Hybride Smartwatch Zilver/Kwarts
✔ 1 x Gebruiksaanwijzing
✔ 1 x QR Code voor de Health Life Applicatie

Kies ook voor andere kleuren van de Skmei Quartz 1324 Serie. Perfect om cadeau te doen, stijlvol om te dragen.
SKMEI
999 Items

Specificaties

EAN
8720165232031

16 andere producten in dezelfde categorie: