Withings Move - Hybride smartwatch - Zwart/Geel

Withings Move - Hybride smartwatch - Zwart/Geel

Referentie:

€ 71,88
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Withings Move - Hybride smartwatch - Zwart/Geel



Met Withings Move wordt activity-tracking eenvoudig, leuk en voor iedereen toegankelijk. Withings Move tilt mode en technologie naar een hoger plan met dit slimme analoge horloge dat aan ieders persoonlijke wensen is aan te passen. Move zorgt voor automatische tracking bij het wandelen, hardlopen, zwemmen en slapen, heeft een batterij met een recordlevensduur van 18 maanden en is waterbestendig tot 50 m. En voor iedereen die houdt van lange-afstandsactiviteiten biedt Move ook een GPS-functie via smartphone, via een simpele druk op de knop aan de zijkant. Na uw trainingssessie kunt u direct uw tempo, afstand, verbrande calorieën, hoogte en uw route aflezen in de gratis Health Mate app, zowel voor iOS en Android.

Track in stijl
De Withings Move is een hybride smartwatch met een classic design: de Move heeft geen digitaal scherm maar toont je activiteit direct op de wijzerplaat.

Recordlevensduur
Met een 18 maanden lang duurende batterijduur zonder opladen heeft de Withings Move de langste batterijduur in de markt, zodat je zonder gedoe kan genieten van de smartwatch.

Multisport tracking
Wanneer je wandelt, hardloopt, zwemt of fietst zal de Move automatisch je acitiveit registreren. Wanneer je het knopje aan de zijkant van wat langer inhoudt wordt er een workout gestart: de smartwatch zal vanaf dit moment een chronograaf (stopwatch) starten met gekoppelde GPS, zodat je tijd, afstand hoogte en je route wordt opgeslapen in de Healt Mate app.

Slaap lekker
Ga lekker slapen en laat de Withings Move het werk doen. Als je je horloge naar bed draagt, volgt Move automatisch de lichte en diepe slaapcycli, de duur en de slaapkwaliteit via de Sleep Score. Kom er elke dag achter hoe goed je nachtrust was gebaseerd op de duratie, diepte, regelmatigheid en verstoringen. Je hoeft niks aan te zetten, de Move detecteerd het automatisch wanneer je slaapt en geeft je een compleet overzicht van je nachten en power naps! Daarnaast kan de Silent Alarm functie je rustig wakker maken op het optimale moment van je slaapcyclus.

Of je nou een sport acitiveit meet of slaapt, zet dat extra stapje voor je gezondheid met de Withings Move!
Withings
999 Items

Specificaties

EAN
3700546705205

16 andere producten in dezelfde categorie: