Kingzproducts Smartwatch 2020 met camera

Kingzproducts Smartwatch 2020 met camera

Referentie:

€ 24,49
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Op zoek naar een stijlvol en functioneel horloge dan is de Smartwatch Q18 een echte gadget voor jou. De 1,56 inch HD scherm geeft alles helder weer en je kunt met de Home Button altijd terug naar het beginscherm. Deze smartwatch beschikt over een siliconen rubberband die zorgt voor optimale draagcomfort. Dankzij de NFC en Bluetooth kun je in een handomdraai je telefoon verbinden met de bluetooth smartwatch.

Beheer en synchroniseer gemakkelijk al je gesprekken, contacten en SMS via de Smartwatch. Zo hoef je niet altijd je smartphone uit je broekzak te halen. Ook kan je even snel een foto maken kan met de ingebouwde camera. Gebruik de Smartwatch Q18 ook als afstandsbediening om foto’s te maken op je smartphone en met de anti-diefstal app is je smartwatch beveiligd tegen dieven.


Voor het dagelijks gebruik zijn er diverse apps zoals alarm, kalender, stopwatch, agenda, voice recorder. Deze bluetooth horloge een echte functionele gadget en de draagcomfort zorgt ervoor dat je hem nooit wilt afdoen!

Smartphone bluetooth smartwatch met simkaart module
Samsung
999 Items

Specificaties

EAN
8719327167243

16 andere producten in dezelfde categorie: