SmartWatch-Trends S10 - Smartwatch - Roze

SmartWatch-Trends S10 - Smartwatch - Roze

Referentie:

€ 54,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Een groter, duidelijker kleurenscherm geeft u een duidelijk beeld van de gegevens, inclusief het aantal stappen, verbrande calorieën en loopafstand. Met het volledige touchscreen kunt u het scherm omhoog en omlaag schuiven, waardoor de smartwatch gemakkelijker te bedienen is.

Smart Watch met hartslag- en slaapmonitor: de fitnesstracker kan uw hartslag automatisch en continu gedurende 24 uur volgen en volgt automatisch uw slaapduur en consistentie door uitgebreide gegevens over slaapkwaliteit te analyseren om u te helpen uw gezonde levensstijl aan te passen.

Activity Tracker met 14 sportmodi: ingebouwde geavanceerde 3D-sensor en stappenteller om uw stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand nauwkeurig te tellen. 14 trainingsmodi, wandelen, hardlopen, fietsen, loopband, wandelen, fitness, basketbal, badminton, tennis, voetbal, klimmen, spinning, yoga, dansen (Opmerking: 8 modi worden weergegeven op de fitness tracker. Andere 6 modi moeten worden ingesteld in de app).

Bericht / oproepherinnering: de smartwatch trilt om u te waarschuwen tijdens het ontvangen van oproepen en sms u mist nooit een oproep of bericht.
999 Items

Specificaties

EAN
5407007441136

16 andere producten in dezelfde categorie: