Stenlille Surrío Watch - Smartwatch - Zwart

Stenlille Surrío Watch - Smartwatch - Zwart

Referentie:

€ 99,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Ervaart u weleens niet bereikbaar te zijn onderweg naar werk, thuis of tijdens het sporten? Met een verlengstuk van je telefoon heb je je telefoon nog minder in je hand en vaker in je zak. Ben altijd bereikbaar voor uw contacten en uw probleem is al in het verleden. Stenlille introduceert de Surrío smartwatch, een gloednieuwe smartwatch die is voorzien van nieuwe technologie. Dankzij bluetooth technologie is het mogelijk om te bellen, jouw eigen muziek af te spelen en telefoontjes te plegen vanaf de horloge om uw pols. Maak je handen vrij van uw smartphone en ben de communicatie eigen baas. Neem telefoontjes aan en bel personen op door een dialer en een ingebouwde hifi-luidspreker. Ook is het mogelijk om alle binnenkomende meldingen van je smartphone direct op je smartwatch te ontvangen.

Veel mensen ervaren weleens een slechte nacht, stress op het werk of hebben lichte gezondheidsproblemen. Meet je stress, slaap, hartslag en nog veel meer met deze innovatieve smartwatch. Krijg meer inzicht in je vitale gezondheid en laat je problemen verdwijnen. De batterij van dit horloge gaat tot wel 5 dagen mee. Probeer het uit en ervaar de nieuwste functies van deze innovatieve smartwatch. Lees verder voor meer info.

Ga zoveel gemakkelijker door het leven met dit verlengstuk van je smartphone!

Ontvang een 2e bandje

Krijg een 2e bandje om jouw eigen stijl te match en om af te wisselen voor gelegenheden.

Bellen met je smartwatch

Bellen is de allernieuwste functie van de smartwatches van Stenlille. Gebruik de waterdichte hifi-luidsprekers om uw handen vrij te maken en de communicatie eigen baas te maken. Oproepherinnering, smartphone meldingen, sms-herinneringen zijn allemaal te zien. Zelfs een dialer maakt het mogelijk om je smartphone met rust te laten. Zet het 2e Bluetooth apparaat 'Smart Watch' aan en uit voor deze functies.

24/7 Gezondheidsmonitoring

Deze smartwatch meet elk hartslag moment door de dag heen. Monitor zo ook onder andere je stress, slaap, calorieverbruik en stappen. Ideaal om je conditie en slaapkwaliteit bij te houden. Bekijk de statistieken in de Fundo App.

Zorg voor een mooi en gezond leven

Krijg extra inzicht in je gezondheidstoestand met de Stenlille Surrío. Oefen jouw bewegingsactiviteiten uit en meet heel de dag je beweging, bloeddruk én je hartslag. Via de APP zijn diepgaande analyses te zien van de sportgegevens. Zo kunt u uw sportprestaties en uw gezondheid verbeteren.

ECG Hartfilmpje

Laat de gezondheid van het hart beoordelen door ecg-monitoring. Bekijk de activiteiten van je hartspieren in een grafische weergave. Dit geeft inzicht in hartziekten, zoals een hartritmestoornis of een hartinfarct.

Rust, relax en haal meer uit jezelf

Wordt comfortabel wakker onder het genot van een stille en trillende klok. De slaaptijd wordt automatisch opgenomen. Maak gebruik van de ‘Sleep stage’ functie om inzicht te krijgen in je slaapritme. Zo kun je je REM-slaap, diepe slaap en slaapkwaliteit meten.

Trainingsfuncties

Wordt geleverd met ingebouwde sportmodes waaronder wandelen, hardlopen, fietsen, badminton, hiken, voetbal, basketbal en tafeltennis. Deze smartwatch kan je helpen om variërende bewegingen die je maakt te volgen en is voorzien van een uitgebreide meting.

Music player

Luistergemakkelijk naar jouw eigen muziek via de smartwatch door een ingebouwde speaker. Het is zelfs niet meer nodig om je mobiele telefoon uit je zak te halen om muziek op de zetten door het gebruik van bluetooth music.

Mis geen notificaties

Mis geen notificaties meer en connect jouw smartphone met je smartwatch. Ontvang binnenkomende notificaties zoals SMS, telefoongesprekken, Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, Skype, G-mail en meer.

Lange levensduur

De batterij gaat tot minimaal 5 dagen mee! Zo maakt het niet uit om de oplader een keer te vergeten mee te nemen naar het werk. Raak je oplader voor een week niet aan, zonder zorgen.

Waterdicht tot 1 meter diepte

Draag je Stenlille Surrío smartwatch in de regen, sneeuw, douche of andere omstandigheden. Het horloge is volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte binnen 30 min. Regenachtige Nederlandse dagen houden je dus niet tegen om te gaan hardlopen, wandelen of fietsen.

LET OP: Laad de eerste keer volledig op!

Specificaties:

✔ Inhoud Giftbox: 1x Smartwatch, 2x Bandje (Leer & Siliconen), 1x Oplader, 1x Handleiding, 1x Echtheidscertificaat, 1x Reviewkaartje, 1x Batterijkaartje

✔ Merk: Stenlille

✔ Materiaal: Aluminium

✔ Kleur: Zwart

✔ Gewicht: 53 gram

Druk op ‘’In winkelwagen’’ en ontvang de Stenlille Surrío morgen in huis.

Bestel nu de Stenlille Surrio en ga nog gemakkelijker door het leven!

100% Tevredenheidsgarantie

30 dagen tevredenheidsgarantie, 30 dagen kosteloos retourneren.

Stenlille
999 Items

Specificaties

EAN
8719326698168

16 andere producten in dezelfde categorie: