Stenlille Prío Watch - Smartwatch – Zilver

Stenlille Prío Watch - Smartwatch – Zilver

Referentie:

€ 89,95
€ 81,85 9% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Meet je stress, slaap, hartslag en nog veel meer met deze innovatieve smartwatch. Stenlille staat voor een mooi en gezond leven. Veel mensen ervaren een slechte nachtrust, stress op het werk of lichte gezondheidsproblemen. Misschien ervaar jij dit ook. Krijg meer inzicht in je vitale gezondheid en laat je problemen verdwijnen met deze smartwatch. Stenlille introduceert de Prío. Deze vernieuwde smartwatch is geavanceerd en heeft verschillende gezondheids- en welnessfuncties. Daarnaast wordt sporten veel leuker door verschillende trainingsfuncties. Dankzij bluetooth technologie ontvang je binnenkomende meldingen van je smartphone direct op je smartwatch. Deze unieke smartwatch is ideaal voor een casual of businesslook. De batterij van dit horloge gaat tot wel 5 dagen mee. De Stenlille Prío is te verkrijgen in de kleur zwart en zilver.

Ga intelligenter door het leven met dit nieuwe sieraad om je pols!

Welke smartwatch past bij mij? Wat heb je aan een smartwatch?
Dat lees je in de volgende kopjes. Dit horloge voor mannen en vrouwen is ideaal voor een businesslook. Voor jongens en meisjes met een casuallook. Voor de sporters die willen genieten van gezondheid en wellness. Geniet van verschillende functies.

24/7 Gezondheidsmonitoring

Monitor onder andere je stress, slaap, hartslag, calorieverbruik en stappen. Ideaal om je conditie en slaapkwaliteit bij te houden.

Mis geen notificaties

Mis geen notificaties meer en connect jouw smartphone met je smartwatch. Ontvang binnenkomende notificaties zoals, Whatsapp, telefoontjes, Facebook, Instagram, Twitter, SMS, Skype, G-mail en meer.

Zorg voor een mooi en gezond leven

Volg jouw fitnessactiviteiten, meet de gegevens van fysieke trainingen en besteed extra aandacht aan de gezondheidstoestand van je hart. Met de Sportwatch meet je heel de dag je beweging, bloeddruk én je hartslag. Op het scherpe Stenlille kleurenscherm krijg je hier meldingen van te zien.

Rust, relax en haal meer uit jezelf

Wordt comfortabel wakker onder het genot van een stille en trillende klok. Zo wordt alleen jij wakker van de wekker. De slaaptijd wordt automatisch opgenomen met de sleeptracker. Zo kun je je REM-slaap, diepe slaap en slaapkwaliteit meten.

Trainingsfuncties

Wordt geleverd met ingebouwde sportmodes waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, wandelen en nog veel meer. Deze smartwatch kan je helpen om variërende bewegingen die je maakt te volgen en is voorzien van een stopwatch.

Lange levensduur

De batterij gaat tot wel 5 dagen mee! Zo maakt het niet uit om de oplader een keer te vergeten mee te nemen naar het werk. Raak je oplader voor bijna een week niet aan, zonder zorgen.

Waterdicht tot 1,5 meter diep

Regenachtige Nederlandse dagen houden je niet meer tegen om te gaan hardlopen, wandelen of fietsen. De smartwatch is volledig stofdicht en waterdicht tot 1 meter diepte binnen 30 min.

LET OP: Laad de eerste keer volledig op!

Specificaties:

✔ Inhoud Giftbox: 1x Smartwatch, 1x Bandje (Metalen), 1x Oplader, 1x Handleiding, 1x Echtheidscertificaat

✔ Merk: Stenlille

✔ Materiaal: Alliage (Alloy)

✔ Kleur: Zilver

✔ Gewicht: 54 gram

Druk op ‘’In winkelwagen’’ en ontvang de Stenlille Prío smartwatch morgen in huis

Bestel nu de Stenlille Prío smartwatch en ga intelligenter door het leven!

100% Tevredenheidsgarantie

30 dagen tevredenheidsgarantie, 30 dagen kosteloos retourneren.

LET OP: Laad de eerste keer volledig op!

Stenlille
999 Items

Specificaties

EAN
8719326698137

16 andere producten in dezelfde categorie: