Connect Go - Kinder GPS Telefoon horloge - Zwart

Connect Go - Kinder GPS Telefoon horloge - Zwart

Referentie:

€ 99,95
€ 90,95 9% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Altijd kunnen zien waar ze uithangen? Of eenvoudig even bellen met elkaar? Het is nu mogelijk! De leukste en beste GPS tracker telefoon horloges voor kinderen en ouderen! Ontwikkeld door het bekende Nederlandse merk one2track. In het horloge kunnen 10 telefoonnummers worden ingesteld welke via de touchscreen van het horloge kunnen worden gebeld. Via de knop aan de zijkant van het horloge kan een SOS alarm gegeven worden. Met de Nederlandse one2track app kunt u precies zien wat de locatie van het horloge is. Verder heeft het horloge nog extra functies zoals het versturen van gesproken en geschreven berichten en een stappenteller.

Het horloge maakt gebruik van een one2mobile prepaid simkaart welke speciaal voor deze horloges is ontwikkeld. Deze simkaart wordt compleet geïnstalleerd met het horloge geleverd. Hierdoor is het horloge direct 'Plug en Play' en werkt deze zonder problemen in heel Europa. Inzicht in verbruik van het prepaidtegoed en opwaarderen kan eenvoudig via de one2track app.

Functies Connect Go:

  • Analoge en digitale tijdweergave
  • Telefoonboek tot 10 telefoonnummers
  • SOS knop
  • Verzending gesproken en geschreven berichten
  • Stappenteller
  • Alarmfunctie
  • Instellen school-stiltetijden
  • Intercomfunctie
  • Positiegeschiedenis
  • Veiligezones instellen

IP67 waterdicht!

De 'Connect Go' is IP67 geschikt. Dit betekent dat het horloge volledig stof , zand en 'Dompel' waterdicht is. Het horloge kan daarmee een korte onderdompeling overleven. Regen, de tuinslang, of onder de douche staan is voor dit horloge geen probleem. Zwemmen is niet mogelijk!

Zuiverheid van positiebepaling

GPS horloges van one2track maken gebruik van een uniek positioneringssysteem genaamd I-GPS. I-GPS is exclusief ontwikkeld door one2track en is een positioneringsintelligentie welke GPS, GSM en WIFI zenders kan 'leren'. Door deze informatie slim te analyseren en te combineren met verschillende externe (Google) databases kan I-GPS zeer nauwkeurige locaties berekenen, óók binnenshuis.

Meer weten over de werking?

Alle horloges werken met een prepaid SIM kaart. Deze simkaart is speciaal ontwikkeld voor gebruik in GPS horloges van one2track en is bij levering al in het horloge geplaatst. Hierdoor is het horloge direct plug en play en hoeft u geen ingewikkelde handelingen meer te verrichten. Het horloge is daarmee een mobiele telefoon en heeft een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de one2track app. Ouders of toezichthouders installeren deze one2track app op hun Smartphone en kunnen via de app de positie en statusinformatie van het horloge inzien en waar nodig op afstand alle functies van het horloge bedienen.

Het dataverbruik dat van het prepaidsaldo wordt ingehouden is minimaal en bedraagt ongeveer 1-2 cent per dag. Bellen vanaf het horloge wordt per seconde afgerekend zonder starttarief en kost 0,0033 per seconde. Bellen naar het horloge kost niets. Het horloge kan gebruikt worden in heel Europa zonder extra kosten en is daarmee ook heel handig voor op vakantie

Veilig en betrouwbaar!

De systemen van one2track worden ontwikkeld door een team van Nederlandse engineers en voldoen aan de hoge normen welke de Europese gemeenschap stelt aan dit soort apparatuur. De producten zijn volledig CE gekeurd, communicatie tussen de app, servers en horloges is versleuteld. Hiermee wordt het maximale gedaan om de privacy van u en uw kind te waarborgen.

one2track
999 Items

Specificaties

EAN
8719324752336

16 andere producten in dezelfde categorie: