SimPhone 4 - Smartphone voor Senioren - SOS knop (Sociaal Alarm) - Hulp bij gebruik

SimPhone 4 - Smartphone voor Senioren - SOS knop (Sociaal Alarm) - Hulp bij gebruik

Referentie:

€ 279,00
€ 189,72 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
SimPhone 4 - Smartphone voor Senioren - met Sociaal Alarm - inclusief hulp en ondersteuning bij gebruik

Productbeschrijving

Met de SimPhone senioren smartphone kun je op eenvoudige wijze: bellen, sms’en, beeldbellen met Whatsapp of Skype, gebruik maken van internet, social media en spelletjes spelen. Deze senioren smartphone is standaard uitgerust met een dertigtal apps (digitale programma’s). En voor wie dat wil zijn er nog veel meer beschikbaar.

Dankzij de elegante vormgeving past deze senioren smartphone comfortabel in één hand. Het (14,7 cm) grote beeldscherm met de handige indeling zorgen ervoor dat je alles goed kunt zien en bedienen. De mogelijkheden van deze rijk uitgeruste Android (versie 10) smartphone zijn ongekend. Zo is de SimPhone voor wie dat wil ook bruikbaar als camera of navigatiesysteem. Je zou bijna vergeten dat je met een SimPhone ook gewoon kunt bellen en WhatsAppen.

Met sociaal alarm van SIM dat is wel zo veilig

Ben je onwel of voel je je onveilig? Dan wil je zo snel mogelijk je naasten alarmeren. Waar je ook bent. Sociaal Alarm van SIM biedt dan een uitkomst.

De SimPhone wordt uitgerust met een alarmknop. Wanneer je deze knop 3 seconden ingedrukt houdt dan start de SOS-procedure. De telefoon belt dan 1 voor 1 de vooraf ingestelde telefoonummers en / of stuurt een alarm SMS met daarin locatiegegevens (GPS locatie) van de SimPhone.

Gebruiksgemak

Je kiest zelf welke functies je gebruikt. Om te voorkomen dat je verdwaalt in alle mogelijkheden zie je op het scherm alleen de apps die je ook echt gebruikt. Zo houd je het overzicht. Op het grote scherm met de handige indeling is alles goed leesbaar en makkelijk te bedienen. Zo zorgen we ervoor dat je veel plezier aan jouw SimPhone beleeft.
Grote Iconen

  • Overzichtelijke indeling
  • Makkelijk in gebruik

SimCoach ondersteuning

Er valt veel te ontdekken! Daarom krijg je onbeperkte persoonlijke ondersteuning bij gebruik. We helpen je op weg bijvoorbeeld met het aanmaken van accounts, het overzetten mail en contacten, de installatie van apps of het instellen van onze alarmknop. .

Een telefoontje naar de SimCoach volstaat voor het oplossen van de meeste vragen of problemen. Door de handige ‘hulp-op-afstand’ app kunnen wij als dat nodig is zelfs de bediening* van je SimPhone op afstand overnemen.

Onze service om samen digitaal vaardig te worden is bij de aanschafprijs inbegrepen.

* alleen na toestemming en slechts gedurende de hulpsessie

SimPC
99999999 Items

Specificaties

EAN:
7434218168130

16 andere producten in dezelfde categorie: