Apple iPhone Xs Max - 64 GB - Space Gray - Refurbished door leapp -  A-grade

Apple iPhone Xs Max - 64 GB - Space Gray - Refurbished door leapp - A-grade

Referentie:

€ 629,00
€ 427,72 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

In het kort

✔ Pijlsnel: De snelle A12 Bionic chip zorgt ervoor dat je met gemak zware apps kan gebruiken.

✔Schitterend scherm: OLED scherm voor hogere helderheid, fellere kleurweergave én beter contrast.

✔Top camera: 12 megapixel dual-camera.

✔ Keurmerk Refurbished: uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded door onze experts.

✔ Zekerheid: twee jaar garantie.

Een compleet nieuw design

Apple introduceert met de komst van de iPhone Xs een compleet nieuwe design. Deze iPhone heeft het grootste scherm ooit. De iPhone Xs heeft een scherm van 5.8 inch en de Xs Max doet daar nog een schepje bovenop met het scherm van 6.5 inch.

De iPhone Xs Max is een en al OLED-scherm, zonder homeknop. Ontgrendelen doe je dan ook via Face ID. Eén blik volstaat om je iPhone te ontgrendelen, met Apple Pay te betalen, beveiligde apps te openen en nog veel meer. De glazen behuizing maakt het mogelijk draadloos op te laden. Super handig!

Flits, flits!

Met de dubbele camera aan de achterzijde van het toestel maak je verbluffende foto’s. Grotere en dieper gelegen pixels geven een levensechter beeld en een beter resultaat bij weinig licht. Deze iPhone heeft een nieuwe Diepteregeling. Die regeling biedt de mogelijkheid om de scherptediepte in de Foto’s-app dynamisch bij te stellen. Zowel op het moment dat je de foto maakt, als wanneer de foto al genomen is.

Waarom een refurbished iPhone Xs Max?

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de planeet. Je denkt misschien al snel dat refurbished devices tweedehands toestellen zijn, maar niets is minder waar. Het zijn apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De toestellen worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Ook mooi meegenomen: al onze refurbished iPhones zijn simlockvrij! Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 2 jaar garantie bij! Daar waar Apple zelf 1 jaar geeft, geven wij er 2. Zodat je zeker weet dat je een goed toestel koopt! Ben jij op zoek naar een waanzinnige iPhone Xs Max, maar heb je niet het nieuwste van het nieuwste nodig? Dan ben je bij leapp aan het goede adres!

  • A-grade = Geen of enkele minimale gebruikerssporen
  • B-grade = Lichte gebruikssporen, zoals een krasje en/of lichte stootschade
  • C-grade = zichtbare gebruikssporen, zoals een aantal krasjes en/of stootschade
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6013708226218

16 andere producten in dezelfde categorie: