SimPhone 4 (SA71) senioren smartphone 128GB incl. ondersteuning bij gebruik.

SimPhone 4 (SA71) senioren smartphone 128GB incl. ondersteuning bij gebruik.

Referentie:

€ 459,00
€ 312,12 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

SimPhone A71 Senioren smartphone 128GB incl. ondersteuning bij gebruik.

De Simphone A71 is op dit moment de meest exclusieve smartphone voor senioren. De smartphone is zeer eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en heeft een gratis helpdesk die je telefonisch kunt bereiken voor eventuele vragen over de smartphone.

Gebruiksgemak

Je kiest zelf welke functies je gebruikt. Om te voorkomen dat je verdwaalt in alle mogelijkheden zie je op het scherm alleen de apps die je ook echt gebruikt. Zo houd je het overzicht. Op het grote scherm met de handige indeling is alles goed leesbaar en makkelijk te bedienen. Zo zorgen we ervoor dat je veel plezier aan jouw SimPhone beleeft.

  • SOS Knop
  • Eenvoudig menu structuur
  • Eenvoudig whatsappen en beeldbellen
  • Grote toetsen

De SimPhone A71 is gebaseerd op de Samsung Galaxy A71 en valt direct op door het randloze Infinity-O Display van 6.7 inch, waardoor het Full HD+-scherm met Super AMOLED-technologie heldere contrasten produceert. Erg prettig tijdens het gamen of het kijken van films en series. Daarnaast schiet de A71 prachtige plaatjes met de 64-megapixelcamera, maak je de panorama’s met de Ultra Wide-camera en zie je de kleinste details terug in opnamens met de macrolens. Maak je ook graag video’s? Door supersteady video maak je zelfs schitterende video’s van bewegende objecten, dieren of mensen.

Met 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg ruimte om al jouw foto’s video’s en apps op te slaan. Mocht dit toch te weinig zijn, dan kun je het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 512 GB. De SimPhone A71 senioren mobiele telefoon draait op Android 10 en wordt aangedreven door 6 GB werkgeheugen en een krachtige octa-coreprocessor. Je beveiligt het toestel eenvoudig met de vingerafdrukscanner die onder het scherm verborgen zit. En dankzij de 4.500-mAh-batterij kun je gemakkelijk een dag lang appen, bellen, streamen en gamen.

De Simphone A71 is op dit moment de meest exclusieve smartphone voor senioren, de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudige op de markt . De smartphone is zeer eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en heeft een gratis helpdesk die je telefonisch kunt bereiken voor eventuele vragen over de smartphone.

SimCoach ondersteuning

Er valt veel te ontdekken! Daarom krijg je onbeperkte persoonlijke ondersteuning bij gebruik. We helpen je op weg bijvoorbeeld met het aanmaken van accounts, het overzetten mail en contacten, de installatie van apps of het instellen van onze alarmknop. . Een telefoontje naar de SimCoach volstaat voor het oplossen van de meeste vragen of problemen. Door de handige ‘hulp-op-afstand’ app kunnen wij als dat nodig is zelfs de bediening* van je SimPhone op afstand overnemen.

Onze service om samen digitaal vaardig te worden is bij de aanschafprijs inbegrepen.

* alleen na toestemming en slechts gedurende de hulpsessie

Standaard meegeleverd:

SimPhone op basis van een Samsung Galaxy A71

  • Samsung oordopjes
  • Samsung adapter
  • Samsung USB-C kabel
  • Simkaart pinnetje
  • Handleiding
SimPC
99999999 Items

Specificaties

EAN:
7434224785727

16 andere producten in dezelfde categorie: