Apple iPhone 8 64GB - Zwart - Refurbished - Lichte gebruikssporen

Apple iPhone 8 64GB - Zwart - Refurbished - Lichte gebruikssporen

Referentie:

€ 275,00
€ 187,00 32% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
iPhone 8 refurbished van refurbishedmobiel.nl

De refurbished iPhone 8 is het alternatief voor nieuw. Je betaalt een stuk minder voor een premium mobiel, terwijl je nog steeds geniet van 2 jaar garantie. Het toestel wordt met accessoires geleverd ter waarde van 59 euro. Waar je keuze ook naar uit gaat, elke refurbished iPhone 8 is 100% technisch in orde. Je mag de iPhone ook 14 dagen uitproberen. Dus, wat houdt je nog tegen?

De iPhone 8 is veelzijdig

De iPhone 8 behoort, samen met de iPhone 8 Plus, tot de nieuwe generatie iPhones met een nieuw ontworpen design. Deze Apple iPhone heeft een volledig glazen behuizing. Hierdoor is draadloos opladen in huis of onderweg mogelijk.

Maak je graag foto’s of verzamel je toffe beelden? Net als de iPhone 7 heeft dit toestel een 12 megapixel camera aan de achterkant. Het opnemen van 4K-videos kan tot maar liefst 60 frames per seconde. Het maken van selfies kan met de 7 megapixel camera aan de voorkant van de iPhone. Als je gaat FaceTimen dan geniet je van een scherpe 1080 pixels HD-scherm.

De media op je iPhone wordt supersnel weergegeven op het prachtige True Tone Display met een schermgrootte van 4.7 inch. Dat is deels te danken aan de supersnelle Apple A11 Bionic processor.

De voordelen van refurbished

Het verschil tussen refurbished en nieuw wordt steeds kleiner en daar profiteer jij van. Er zijn al een aantal voordelen van een refurbished mobiel genoemd, waaronder de besparing in euro’s. Kies je voor refurbished dan koop je het toestel los. Je hebt dus niet te maken met een vermelding in de BKR-registratie.

Het revisieproces wordt steeds strenger, waardoor de kwaliteit van een refurbished iPhone 8 omhoog gaat. Daarnaast verleng je de levensduur van een iPhone, waardoor het milieu positief wordt beïnvloed. Kies je voor refurbished dan kleven er alleen maar voordelen aan waar jij van profiteert.
99999999 Items

Specificaties

EAN:
7448146687649

16 andere producten in dezelfde categorie: